bariersun 100 fluid

O piele bronzata inseamna o piele arsa! Ofera-i pielii tale protectie solara medicalizata

 Pe cat de frumoasa este o piele bronzata, pe atat este de distrusa. Suna urat dar este realitatea. O piele bronzata inseamna o piele arsa!

Indiferent de anotimp pielea noastra este expusa razelor UV, caci mai mult de 80% din razele UV pot patrunde prin nori, chiar si ceata, iar 50% din expunerea la UVA provine de la lumina reflectata, inclusiv atunci cand stam la umbra. Riscurile expunerii la radiatii, expuneri prelungite, in mod repetat, la razele UV, chiar si la lumina albastra, pot provoca daune pe termen scurt ( pete, riduri ) si, mai ales, daune pe termen lung ( fotoimbatranire accelerata, daune periculoase la nivel celular, ADN si cromozomi ).

Stiati ca sunt detectate anual 10.000 de noi cazuri de melanom? Surprinzator, nu?

De aceea, este vital sa acordam importanta protectie solare, folosind produse de protectie solara medicalizata.

Ce este „protectia solara medicalizata’’?


Protectia solara medicalizata este o forma de protectie UV cu un grad foarte ridicat de acoperire impotriva razelor scurte si lungi UVB-UVA, evaluata clinic din punct de vedere al eficacitatii si tolerantei in cazul persoanelor cu risc major la expunerea la soare. Acest tip de protectie este recomandata in special persoanelor care au nevoi speciale ale pielii, si trebuie sa se fereasca de soare.

• Piele sensibila sau cu intoleranta la soare: persoane cu pielea deschisa la culoare (Fototip 1 – 3), piele intoleranta la radiatiile UV, boli agravate de expunerea la soare, alergii induse de medicamentele fotosensibilizante, pacienti deja afectati de keratoza actinica, istoric familial sau personal de cancer de piele;

• Situatii cu risc ridicat: Job-uri cu activitate in aer liber, cu risc crescut de cancer de piele

 

Un exemplu de produs de protectie solara madicalizata este BARIÉSUN 

” INOVAȚIA URIAGE: Ultra Protecție pentru prevenirea deteriorării celulare și fotoîmbătrânirii induse de razele UV și lumina albastră.

BARIÉSUN 100 oferă o protecție triplă asigurând totodată niveluri foarte înalte de fotoprotecție împotriva razelor UVA și UVB lungi și scurte, grație unui complex de filtre chimice foarte eficiente, de ultimă generație și fotostabilitate optimă. BARIÉSUN 100 previne deteriorarea celulelor și foto-îmbătrânirea.

Studiile clinice demonstrează eficacitatea acestui produs:

100% fotoprotecție eficientă: Edeme
100% toleranță
100% conformitate
8 ore de hidratare

De asemenea, BARIÉSUN 100 este un produs care s-a dovedit foarte popular la pacienți, având o formulă conformă:

100% ușor de aplicat
95% textură plăcută
91% fără peliculă albă pe piele
100% non-lipicios
82% non-gras
86% non-comedogenic

BARIÉSUN 100 FLUID PROTECȚIE EXTREMĂ SPF 50+ (50 ml) – Oferă protecție UVB-UVA foarte ridicată și contribuie la prevenirea leziunilor pielii cauzate de UV. Textură este lejeră, cu finisaj uscat și invizibil, fără parfum, rezistent la apă. Ingrediente active specifice: Complex Anti-UVA -UVB, Brevet Telomers Protect & Bariesun, Apă Termală Uriage, vitaminele C & E, aquaspongine.

Nota Bene: Reaplică frecvent BARIÉSUN 100, minimizează expunerea la soare, nu expune copiii și bebelușii direct la razele soarelui și evită contactul cu ochii.

Dacă ai o piele intolerantă, atunci optează pentru CREMA MINERALĂ CU PROTECȚIE SOLARĂ SPF 50+ (100 ml). Aceasta asigură o protecție foarte ridicată UVB-UVA. Nu lasă urme pe piele, nu este lipicioasă sau comedogenică. Mai mult de atât, crema nu conține parfum sau conservanți. Formulă rezistentă la apă.

Ingrediente active specifice: Complex 100% mineral anti-UVA-UVB (titanium dioxide, zinc oxide), Apă Termală Uriage, vitamina E, aquaspongine. Crema minerală este recomandată de la 6 luni, inclusiv pentru femeile însărcinate.

Produsele din gama URIAGE BARIÉSUN sunt disponibile online și în farmacii – atât lanțuri naționale, cât și regionale și independente (Farmaciile Tei & Bebetei, Dr. Max, Help Net, Remedium, Mattca, Morpheus, Nordpharm, Salofarm sau pe platformele e-commerce, precum eMag.ro), iar prețurile lor variază în funcție de complexitatea gamei. Întreabă și tu medicul sau farmacistul despre produsele Uriage și, în funcție de nevoi, alege-le pe cele care ți se potrivesc. „

Uriage.ro (Instagram)
Uriage.Romania (Facebook)
Uriage.com/RO/ro (website)


Si-au lasat amprenta↓


Be the first to comment

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *