Ambalaje sustenabile pentru afacerea ta, disponibile la Snick Ambalaje. Citește și aici detalii

 Într-o lume modernă mereu conectată, oamenii sunt mereu în grabă. Având job-uri solicitante, stau peste program pentru a termina anumite task-uri, iar pe lângă asta se mai adaugă și viața de familie de care trebuie să se ocupe. Pe scurt nu mai au timp de gătit, iar dacă optează pentru gătit se orientează către ceva ușor, care nu consumă mult timp. Industria restaurantelor și a catering-ului se bucură de acest lucru, însă. Primește zilnic comenzi peste comenzi, iar vânzările cresc.

Dar aceștia au nevoie în primă fază de accesorii și ambalaje rezistente pentru ca acest proces să se desfășoare așa cum trebuie. Dacă și tu te afli în postura de manager a unui astfel de local află că Snick Ambalaje are oferte de nerefuzat privind ambalajele și consumabilele. Citeste si aici mai multe informații și află că la acest furnizor găsești tot ce ai nevoie pentru mersul ca pe roate a afacerii tale.

Ce găsești în stocul de produse Snick Ambalaje

În gama lor de produse vei găsi tacâmuri de unică folosință, ambalaje compostabile de orice mărime, boluri și farfurii, sacoșe, precum și cutii pentru pizza sau tort. Vei putea beneficia totodată și de serviciul de personalizare a acestora, pentru tiraje mici. Alege o culoare sau un print distinct pentru afacerea ta pentru a te diferenția de competitorii tăi.

Poate nu ți se pare o componentă chiar așa importantă, dar un bun ambalaj de la prima vedere se cunoaște. Vei dori să faci o impresie bună în rândul clienților. Totodată vei avea și tu parte de satisfacția că ai procedat bine în privința alegerii ambalajelor. Fii inventiv și creează modele, texte sau logo-uri de impact pentru ambalajele preparatelor. Snick Ambalaje le personalizează pentru tine.

De asemenea, vei aprecia și rezistența ambalajelor. Mâncarea trebuie să fie depozitată și ambalată ca atare. Un conținut vărsat sau împrăștiat nu va face o impresie bună și este posibil să te trezești cu mâncarea înapoi din partea unui client nemulțumit. Ambalajele Snick dispun de o compartimentare ideală și servesc întotdeauna scopului propus.

Sacoșa cu mostre gratuită de la Snick Ambalaje

Pentru a nu lua decizii pe moment privind modelele de ambalaje dorite, poți solicita sacoșa cu mostre gratuită pusă la dispoziție de Snick Ambalaje. Poți testa în prealabil orice tip de ambalaj ca mai apoi să comanzi cantitatea necesară. Vei beneficia de un discount important dacă optezi pentru cantități mai mari. Farfurii de carton pentru catering sau din trestie de zahăr, tu ce alegi pentru afacerea ta?

Având în vedere că poluarea a depășit cote alarmante la momentul de față, ambalajele din de unică folosință din plastic nu sunt recomandate. Variantele eco friendly sunt de preferat, mai ales că siguranța și rezistența ambalajelor sunt aceleași.

În pagina oficială snick-ambalaje.com vei găsi toată categoria de ambalaje și vei putea face alegeri sustenabile pentru afacerea ta. Alege un furnizor de încredere făcând același timp economii. Snick Ambalaje îți poate deveni un partener de nădejde la care poți apela oricând ai nevoie să-ți refaci stocul de consumabile.

Contact:

comenzi@snick-ambalaje.com


Si-au lasat amprenta↓


Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.