Păr sănătos după decolorat. Ce produse profesionale poți folosi acasă

 Oricât de invazivă ni se spune că va fi procesul de decolorare a părului, acesta tot are de suferit. Inevitabil, părul devine mai uscat, casant, fragil, lipsit de elasticitate. De aceea, este indicat să urmezi câteva sfaturi pentru acasă, care să te ajute să îți menții structura firului sănătoasă.

Culoarea naturală a părului este determinată de melanocite, acele celule aflate înrădăcina părului, care produc melanină, pigmentul care dă culoare părului. Decolorarea presupune înlăturarea pigmenților naturali din firul de păr” spune Dudu Cumpăt, membru înechipa Londa Professional.

Păr sănătos după decolorat. Ce produse profesionale poți folosi acasă

Dudu Cumpăt, membru în echipa Londa Professional, îți recomandă să te decolorezi la un profesionist, pentru a nu compromite sănătatea părului tău. Cumpăt, membru în echipa Londa Professional îți recomandă și câteva trucuri de îngrijire pentru acasă, care să te ajute să îți menții firele de păr decolorate într-o stare cât mai bună.

1. Usucă părul fără mișcări agresive

Atunci când îți usuci părul este bine să îl tamponezi ușor cu prosopul, fără să folosești mișcări agresive” spune Dudu Cumpăt, membru în echipa Londa Professional. Folosește un prosop de bumbac, cu ajutorul căruia să îți tamponezi părul după spălare. Astfel vei reuși să îndepărtezi excesul de apă, iar suvițele se vor usca mai ușor și mai rapid, fără să mai fie nevoie să folosești mult timp uscătorul.

2. Folosește acasă produse profesionale

Unul dintre secretele pe care le poți lua cu tine acasă din salon sunt produsele profesionale. Dudu Cumpăt, membru în echipa Londa Professional, recomandă gama Visible Repair de la Londa Professional. Această gamă este creată pentru părul tratat chimic. „O dată pe săptămână este recomandat să se folosească acasă masca Visible Repair, care seaplică după ce a fost eliminat excesul de apă din păr, se lasă să acționeze 5 minute, apoi seclătește din abundență” recomandă Dudu Cumpăt, membru în echipa Londa Professional.

3. Evită aparatele de styling cu aer cald

Uită de placă sau de ondulator! Cel mai bine, potrivit lui Dudu Cumpăt, este să-ți usuci și coafezi părul cu un feon, folosit la cea mai mică temperatură. Mai mult decât atât, înainte să-ți usuci părul cu foehnul, nu uita de produsele de styling cu protecție termică.
Evită produsele de styling de tipul spumelor care vor usca și mai mult firul de păr” spune Dudu Cumpăt, membru în echipa Londa Professional.

4. Uleiul hidratant este important pentru părul decolorat și uscat

Din cauza faptului că procesul chimic de decolorare al părului înlătură învelișul de acizi grași care înveleau cuticula, poți folosi Velvet Oil de la Londa Professional, un produs care mimează stratul natural de acizi grași și care îți va îmbrăca firul de păr într-un strat protector”spune Dudu Cumpăt, membru în echipa Londa Professional.


Si-au lasat amprenta↓


This Article Has 1 Comment
  1. KidsZone spune:

    Cu toate aceste sfaturi utile, parul tau va ramane sanatos si stralucitor chiar si dupa tratamentul de decolorare. Asigura-te ca vei urma toti pasii indrumati de catre echipa Londa Professional. Felicitari pentru curajul tau de a experimenta cu culoarea si nu uita, inainte de orice, sa te consulti cu un specialist!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *