Găsește haine sport de dama de înaltă calitate pe Aika

 Fie că vrei să-ți reînnoiești garderoba sau vrei să te apuci de orice fel de activitate sport, Aika îți sare în ajutor cu cele mai bune produse. Împreună vom porni într-o călătorie minunată pe acest site unde vom descoperi produsele perfecte cerințelor tale și te voi ajuta să-ți găsești ținuta potrivită . Vom trece prin toate categoriile pentru a avea o imagine detaliată.

Compleurile sport damă

Să începem cu compleuri sport damă ,care includ bustiere și colanți lungi sau scurți, după preferințe. Trebuie să vă spun că modelele moderne și culorile îndrăznețe sunt cele care atrag atenția cel mai mult. Însă materialul și grija cu care sunt concepute aceste produse sunt cele care vă vor convinge că Aika este site-ul potrivit pentru dvs. Pentru un look modern și fresh ,materialul elastic și durabil 90% nylon și 10% spandex te va face să te simți bine în pielea ta și mult mai încrezătoare în tine .Culorile de albastru, roz, lila, gri ,negru ș.a.m.d îți dau un mix de încredere și curaj și îți pun trăsăturile corpului în evidență ,făcând orice activitate sport mai plăcută . Cu siguranță ,ai devenit curioasă ,așa că te încurajez să vezi cu ochii tăi ceea ce Aika iți poate oferi.

În caz că te-ai gândit mai bine și îți dorești un trening ,e perfect!Acestea sunt compuse din hanorace cu bluze lungi ,fermoar ,glugă și pantaloni de trening cu buzunare ,potrivit chiar și atunci când e mai rece afară. Însă ,există și alte variante cum ar fi hanoracele crop top cu mâneci lungi și glugă. Acestea au elastic în talie și la încheietura mânecilor ,iar pantalonii de trening au buzunare și elastic inclusiv la glezna piciorului.Materialul este 50% vascoză 50% elastan ,moale și fin la atingere , care se mulează perfect pe piele .

Bustiere sport și topuri

Trecem mai departe și fiindcă m-am gândit că treningurile și compleurile poate că nu sunt pe gustul tău , nu-ți fă griji ,am soluția perfectă .Bustierele sport au un desing modern care merge dincolo de orice modă și se mulează perfect pe corp,susținând orice mișcare .Materialul este moale și plăcut la atingere 75% nylon 25% spandex .Aceste bustiere conferă un aspect fresh ,având 2 rânduri de bretele (late și subțiri ),încurcișate în partea din spate și cupe cu bureți .Le găsești disponibile pe albastru,roz,gri,vișiniu,violet sau verde și în combinații de culori plăcute .Pentru zilele mai friguroase sau pentru momentele în care nu te simți atât de încrezatoare ,Aika are soluția perfectă .Hanoracele pentru damă conțin 92% poliamidia și 8% elastan și au un material moale de catifea. Au glugă ,inserții de imitație de piele în partea din față și buzunare. Mânecile sunt lungi la fel ca modelul ,iar în lateral ,fermoarele dau un aspect mai interesant .

Pantaloni

În completarea bustierelor sau hanoracelor ,pe Aika mai găsiți de asemenea și colanți sau pantaloni scurți .Bineînțeles ,puteți comanda orice articol separat ,însă odată ce intrați pe site vă veți îndrăgosti cu siguranță de varietatea modelelor și combinațiilor pe care le aveți la dispoziție .Colanții sunt minunați ,realizați dintr-un material compresiv care se mulează perfect pe corp .Am uitat cumva să menționez că sunt modelatori ?Ei bine ,da ,așa este !Sună minunat ,mai ales că există și o varietate de culori din care puteți alege .Aceștia au talie înaltă și vă vor oferi un look modern și feminin .Trebuie să vă mărturisesc că pantalonii scurți sunt la un alt nivel și sunt concepuți pentru a satisface orice nevoie ,pe scurt ,îți pot face viața mai ușoară .Faptul că sunt 2 în 1 oferă confort maxim ,iar materialul moale 75% nylon și 25 % spandex este perfect .Colanții interiori din fibre bogate previn frecarea ,în timp ce pantalonii scurți exteriori rămân ușori și respirabili .Faptul că vin în combinație de 2 culori îi face și mai atrăgători ,însă asta nu e tot .Sunt fabricați dintr-un material care absoarbe umezeala și te menține uscată atunci când vremea se încălzește .

Accesorii (Șepci damă/șosete)

Pentru un look complet ,cu toate știm că avem nevoie și de accesorii .Doar nu credeați că am uitat un aspect așa important ! Și ce credeți că ar merge mai bine la o ținută sport dacă nu o șapcă ? Șepcile de pe Aika sunt realizate din 100% bumbac ,prevăzute cu închidere reglabilă la spate .Nu vă faceți griji legate de mărime fiindcă aceasta este universală .De asemenea ,acestea au și mesaje text ,care condimentează și mai mult look-ul .Să nu uităm că pe Aika există și șosete disponibile pe negru sau alb.Acestea sunt realizate din fibre de bumbac ,ce oferă respirabilitate și un plus de rezistență și partea cea mai tare e că vin la set de 2 perechi .Au un tiv confortabil,nu jenează ,modelul este scurt și se găsesc disponibile pentru mărimi 35-41.

Costume de baie

Ați crezut că asta e tot ? Ei bine ,pregătiți-vă pentru surpriza finală ! Pe Aika ,puteți găsi până și costume de baie .Da, ați citit bine ,costume de baie ! Vă garantez că sunt ideale și absolut necesare ,fiindcă ne aflăm în plin sezon de vacanță .Odată ce veți intra pe site ,modelele atent lucrate vă vor lăsa cu gura căscată .Aveți de unde alege și veți găsi costume din 2 piese sau întregi . Cele din 2 piese includ sutien cu bretele subțiri sau groase și slip brazilian cu bretele duble sub formă de lanț auriu sau cu șnur care se leagă în lateral .Materialul este unul elastic cu proprietăți de uscare rapidă ,cupe cu efect de push-up și bureți detașabili. Le găsiți disponibile pe mai multe culori și modele ,iar faptul că se potrivesc indiferent de mărimea și tipul corpului vă va convinge cu siguranță să le cumpărați. În caz că vă doriți ceva mai diferit ,există și costume de baie întregi care au bust cu efect de push up și se mulează perfect pe corp .Sunt realizate din același tip de material ,iar unele dintre modele au și bretele subțiri care se strâng și se reglează în partea din spate .

Cea mai tare parte e că aceste produse sunt ușor de îngrijit și vor rămâne la fel ca prima dată chiar și după ce le-ați purtat de mai multe ori .Spălarea manuală este indicată ,însă dacă timpul nu vă permite ,se pot spăla la mașină cu ciclu delicat .Nu folosiți înălbitor ,nu le călcați și nu le curățați chimic .Nu e chiar așa greu ,nu-i așa ? De asemenea ,toate articolele de pe Aika sunt concepute pentru a vă ajuta să vă mișcați cu încredere și să reușiți să vă depășiți limitele în fiecare zi . Credeți în voi și nu lăsați nimic să vă stea în cale ! Lăsați-vă creativitatea să zburde pe tărâmul Aika și creați-vă cele mai îndrăznețe ținute pentru a depăși fiecare provocare din viața dvs . Nu trebuie să vă faceți griji din cauza prețurilor ,fiindcă acestea sunt accesibile pentru toată lumea ,iar la final veți realiza că fiecare ban cheltuit a meritat din plin . Fie că sunteți o fire liniștită sau una neînfricată ,gama largă de articole vă permite să fiți exact așa cum sunteți ,trebuie doar să aveți curajul să alegeți cele mai tari ținute în care sa straluciți .

În caz că nu am reușit să vă conving ,aruncați o privire și cu siguranță veți ajunge la concluzia că Aika e ceea ce căutați .


Si-au lasat amprenta↓


Be the first to comment

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *