par volum

Ce trebuie să faci dacă ai părul fără volum și fin

Părul joacă un rol important în viața fiecărei femei. E un detaliu important din arsenalul ei de frumusețe.  Dar ce faci atunci când ai un păr fin, fragil și fără volum?

Etapa de styling este indispensabilă atunci când ai un păr fin. Fără stilizare, acesta arată lipsit de energie și vitalitate.”, ne explică Alina Rau, Lead Trainer Nioxin România.

3 tipsuri de folosire a produselor de styling pentru părul fin si fără volum

Etapa de styling are impactul cel mai mare în această privință, de aceea trebuie să ții cont de câteva sfaturi pentru a obține un look reușit.

  1. Produsul

Se aplică în funcție de textura părului, de lungime și de rezultatul final dorit. „Începe prin a utiliza o cantitate mică pentru a vedea cum se comportă în păr. Apoi, aplică o cantitate suplimentară. Această metodă îți dă control, tu având posibilitatea să decizi din aproape în aproape” explică Alina Rău.

  1. Cum distribui produsul?

 Pentru cele mai bune rezultate, este foarte important ca produsele să fie aplicate uniform. „Distribuie produsul mai întâi în palme și abia apoi în păr. Folosește un pieptene cu dinți rari pentru a te asigura că produsul este aplicat pe toata suprafața firelor. Actionează fără graba pentru a reuși o distribuție uniformă” susține specialistul.

părul fără volum și fin

  1. Direcția coafării.

În cazul unui păr fin, trebuie sa acordăm atenție sporită zonei rădăcinilor. Aici, trebuie insistat pentru a crea volum, lucru care vă ajută la susținerea formei pe lungimi și vârfuri. Dacă părul este scurt, joacă-te cu direcții diferite pentru a masca zonele cu probleme, cele cu par mai puțin, mai rar, mai subțiat.

Urmează aceste sfaturi și schimba modul în care arată părul tău! Bucură-te de o coafură bogata zi de zi!


Si-au lasat amprenta↓


Be the first to comment

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *