toleriane ultra 8 spray mist

La Roche Posay Toleriane Ultra 8 Mist, cel mai lejer și hidratant mist spray

 În primul rând, HEEELLLLOOO people. Hello again and again! I`m back, for good. Here to stay, here yours and truly, A.

Now, back to basic.

Sunt fană a gamei Toleriane de aproape un an, de când am primit fluidul Toleriane ce a întregit rutina de skincare, și care numai bine a făcut tenului meu. Acest mist spray La roche Posay Toleriane Ultra 8 a fost descoperit de mine în urmă cu multe luni, în Germania. Știam de el încă de la începutul verii, de la al meu life coach Irina, și de când l-am cumpărat îl folosesc zilnic, fiind deja la al 2-lea recipient. Pare un produs banal, ca oricare alt mist hidratant și lejer, însă… nu este. 

Descriere oficială:

 • calmează imediat tenul iritat
 • oferă tenului hidratarea necesară, timp de până la 24 ore
 • ajută la refacerea barierei cutanate
 • oferă tenului o protecție sporită față de influențele agresive ale mediului
 • previne depunerea impurităților pe față

Indiferent dacă aveți sau nu o piele sensibilă sau alergică, piele pentru care a fost și formulat acest mist, cred că veți iubi acest produs. Vara este BIJUTERIE, indiferent de tipul de ten pe care îl aveți.

Pentru “norocoasa” de mine, ce are un ten sensibil, reactiv, este de fapt un produs de skincare indispensabil. De ce spun asta? În primul rând vara, când transpir teribil, când excesul de sebum e all wild and bloomy, fața începe să se înroșească, mă ustură, iar disconfortul creat este de nedescris.

Eiiii bine, acest mist Tolerian Ultra 8, care este literalmente precum apa, aplicat în astfel de condiții, calmează tenul, îl hidratează și îl protejează. Poate fi aplicat inclusiv peste makeup, motiv pentru care nu mi-a lipsit din geantă pe timpul verii, putându-l folosi inclusiv pe pielea lui T când se irita de la transpirație.

În anotimpurile reci din nou își face treaba pe tenul meu care merge în extrema cealaltă, și anume a uscăciunii. Îl folosesc în fiecare dimineață după spălarea tenului, apoi aplic niacinamidele, urmate de crema de ochi, crema de zi și nelipsitul Purito, crema cu SPF. Fac același lucru și seara, după demachiere, aplic mist și crema de noapte. Nu ratez nici o zi căci mi-au fost de ajuns 3 zile în care nu am aplicat mist-ul acum iarna și nu mi-a plăcut senzația de uscăciune a tenului. Desigur, pe timpul zilei revin cu, câteva pulverizări, ori de câte ori simt nevoia.

Toleriane Ultra 8 Mist este un produs care, din păcate, în România se găsește doar într-un  singur magazin online și la un preț exagerat ( în oferta de Crăciun prețul este ok ), de aceea trimit rugăminți către La Roche pentru a grăbi lansarea și în România, nu de alta dar CHIAR ESTE un produs bun.

Conține:

 • alantoină – calmează iritarea și ameliorează hidratarea tenului
 • glicerină – asigură hidratarea intensă a tenului, protejându-l astfel împotriva uscăciunii
 • apă termală La Roche-Posay – calmează tenul și îl protejează de iritații suplimentare
 • fără alcool, fără parfum, deci poate fi folosit și pe pielea bebelușilor;

Recomand? Damn yeah!


Si-au lasat amprenta↓


This Article Has 1 Comment
 1. Ana spune:

  Si aici in Italia se gaseste oriunde iar eu il folosesc de cateva saptamani si imi place. Intra mai repede in piele fata de alte misturi.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *