Noua colectie de produse SEVENTEEN COSMETICS

Noua colectie de produse SEVENTEEN COSMETICS

  Primul produs SEVENTEEN cu, care tenul meu a facut cunostinta a fost fondul de ten Time Plus, folosit intens in facultate. De atunci, prin rotatie, am folosit pudre si rujuri. Iremediabil m-am indragostit si de fondul de ten Seventeen Skin Perfect, despre care v-am vorbit in acest articol.

Eiiii bine, de curand s-au lansat cateva noi produse pe care vreau sa vi le arat si voua. Este vorba despre Mattifying Setting Mist care costa 62 lei si il puteti alege fie de 125 ml fie de 50 ml la 42 lei. Poate fi folisit atat inainte de aplicarea machiajului cat si pentru a seta machiajul.

La rand vin si 3 superbitati de palete , Desert Glow ce poate fi folosita pe gat, pe fata sau decolteu ( ah, ador produsele versatile!!! ), inclusiv ca fard de pleoape sau iluminator pentru a oferi un glow stralucitor sau mat ( cum preferati ).

Hawaii Girl si Pastel Dreams sunt de asemenea doua palete in editie limitata ce contin nuante calde, pastelate si luminoase iar culorile de rosu, maro si bronz le gasesc perfecrw pentru aceasta toamna.

Paletele costa 79 LEI

All Day Lip Color este unul din produsele forjate de mine caci din nici o geanta nu-mi lipsesc lip gloss-urile iar acesta este unul din preferatele mele. De ce? Datorita rezistentei. Il recomand cu sinceritate! Costa 51 lei si poate fi gasit, impreuna cu celelalte produse, in magazinele KENDRA.

Noua colectie de produse SEVENTEEN COSMETICS


Si-au lasat amprenta↓


This Article Has 1 Comment
  1. Anonim spune:

    Ce faine s tu alinaaaa

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *