seventeen Skin Perfect fond de ten

FOND DE TEN SEVENTEEN SKIN PERFECT. Acoperire, rezistență, preț. Îl recomand?

 În urmă cu aproximativ o săptămână pusesem de curiozitate o întrebare pe Instagram cu privire la noul FOND DE TEN SEVENTEEN SKIN PERFECT, și anume dacă și-ar dori fetele să le spun părerea mea sinceră, și, în cele din urmă, dacă recomand Skin Perfect de la Seventeen. Atât este de preaslăvit încât nici eu, cu toată colecția mea de fonduri de ten, nu i-am rezistat.

FOND DE TEN SEVENTEEN SKIN PERFECT. Acoperire, rezistență, preț. Îl recomand?

În primul rând vreau să spun că acesta nu este primul fond de ten testat de mine de la SEVENTEEN, pe timpul facultății folosind intens fondul de ten TIME PLUS. Mi-a plăcut extrem de mult, doar că la acea vreme nu eram atât de atentă la ingrediente, textură, etc., cum sunt acum.

Anyhow, cred că s-au făcut deja două săptămâni de când folosesc deja cunoscutul Seventeen Skin Perfect și pot fi destul de realistă, directă și sinceră, în ceea ce îl privește. Din start vă spun că acest ” review ” nu face parte din articolele sponzoritate, plătite, spuneți-i cum vreți.

Ce ne spune producătorul despre produs:

Datorită calitații sale de ultra-acoperire, acoperă toate tipurile de imperfecțiuni ale tenului, inclusiv pete închise, capilare sparte, chiar și cicatrici ușoare.

Se aplică uniform pe ten, iar textura foarte cremoasă oferă un aspect mat, catifelat, care rezistă întreaga zi. Este rezistent la apă, umiditate și transpirație, fiind alegerea ideală chiar și în cazul celor mai riguroase activități sportive.

Este disponibil în 8 nuanțe realizate cu multă atenție pentru a se adapta chiar și celor mai dificile tonalități de piele.

  • Rezistent la apă
  • Textură ușoară
  • Efect mat ce rezistă întreaga zi
  • SPF 15
  • Testat dermatologic
  • Non-gras
  • Non-comedogenic
  • Fără parabeni și gluten

Înainte să-l cumpăr, m-am uitat la câteva clipuri video cu primele impresii pentru a vedea care sunt părerile fetelor pe care le urmăresc, cum VIZIBIL se așează, și, mai ales, ce nuanță aș putea alege!?

Problema nuanței perfecte de fond de ten cred că o avem toate. Este cea mai enervantă și frustrantă, asta și pentru că trebuie să-ți cunoști subtonul pielii, nu doar să intuiești ce ti s-ar potrivi în funcție de pigmeții de culoare existenți în produs.

Convinsă să-l încerc, în mare parte de faptul ca ar fi NON-COMEDOGENIC, iar voi știți că tenul meu acceptă doar produse non-comedogenice, am mers glonț la KENDRA. Am zis să merg la sigur, să iau testerul fondului de ten REVLON 180 și să văd care din nuanțele Seventeen Skin Perfect se apropie de 180. Nuanța care, cât de cât, se potrivea era 02 dar pendulam între 01 și 02, câci era undeva la mijloc.

seventeen Skin Perfect fond de ten

Una din doamnele de la Kendra, menite să te ajute în alegerea produselor, mi-a sugerat, destul de insistent aș putea spune ( !!! ), să aleg nuanța 03, 02 fiind considerat de ea o nuanță ” prea rozalie „. 03 întradevar, deși te aștepți să fie mai închisă substanțial, nu era, seamăna pe pielea mea cu 02. Comparativ cu 02 și, mai ales, cu Revlon 180, era… perfectă. Tot îmi era capul la 02 totuși, dânsa a insitat însă că 03 sigur mi s-ar potrivi mai ok decât 02, ea având la rândul tenul mai deschis la culoare, ca mine, și având la acel moment 03 pe ten. A menționat și faptul că ” MAI OXIDEAZĂ PUȚIN „. Zic ok, hai că merg pe recomandarea dânsei și iau 03.

A doua zi deja voiam să-l încerc pe ten. Am pregătit tenul, hidratare, bla bla, și am aplicat Seventeen Skin Perfect.

Care a fost prima impresie?

Textura este fluidă- cremoasă, fiind destinat în special tenului gras, este de așteptat, dar nu se… scurge. Prima impresie a fost fix ideea faptului că SIGUR AM PUS PREA MULT PRODUS. Din simplul motiv că pusesem cam 3 pompițe pe dosul palmei iar două pompițe, dacă ai probleme de acoperit, îți ajung lejer să acoperi toată fața. Deci acest lucru este considerat un PLUS! A little goes a long way.

Textura permite întinderea lui foarte ușor și se poate reaplica și un al 2-lea strat, doar că ar începe să pară ca o mască.

Ce acoperire are Seventeen Skin Perfecting?

L-aș putea pune pe aceeași scară cu REVLON, având acoperire medie-mare, și da, micuțele vase, cicatricile, petele de la acnee, sunt acoperite. Încă un PLUS! Oferă un finish mat și catifelat, și este foarte lejer pe ten! Sunt de acord per total cu producătorul în ceea ce privește acest aspect. Ca o pană, FIX. Nu-l simți pe ten!

Cum și cât rezistă Seventeen Skin Perfecting?

Efectul mat nu ține întreaga zi așa cum menționează producătorul, și, pe tenul meu, mai mult de 4 ore nu rezistă. Cu atât mai puțin dacă transpir. Se „pudrează” ușor, se strânge în linii fine la ridurile de expresie, și, de asemenea, OXIDEAZĂ! Din păcate, dacă la o prima aplicare/impresie, nuanța 03 îmi pare PERFECTĂ, după maxim o oră oxidează și se închide cu o nuanță… Mare dezamăgire.

Evident, nu mă pronunț la general, nu știu cum se comportă această nuanță pe tenul altor persoane ( deși, și vânzătoarea de la KENDRA a zis același lucru, dar a trecut pe lângă urechile mele pe moment… mea culpa ), și, nici nu știu cum sunt celelalte nuanțe. Poate ele nu oxidează!?

Mi-aș dori să încerc un 02, dar poate după ce termin fondurile de ten din dotare, nu de alta dar mi-e că aș da 75 RON pentru a observa că și acea nuanță oxidează PE TENUL MEU ( repet! al meu. ).

Un alt plus pentru mine îl reprezință faptul că întradevăr este NON-COMEDOGENIC și nu mi-a cauzat erupții. Atât doar că oxidează…

RECOMAND SKIN PERFECT?

Da. Cu mențiunea de a fi atente la ce NUANȚĂ alegeți! Vă las mai jos și o poză cu nuanțele disponibile, aveți de unde alege. Îl găsiți atât online, cred că la prețul de 72 RON, dar si în KENDRA, la 75 RON.

nuante fond de ten skin perfect


Si-au lasat amprenta↓


This Article Has 6 Comments
  1. Roxi Ciobanu spune:

    Chiar ma uitam zilele trecute si la Instastory-urile Iguanitzei si lauda tot acest fond de ten. Nu stiu daca mi s-ar potrivi textura si acoperirea. De cand sunt mamica merg mai mult pe „no makeup makeup”, dar mi-ati trezit curiozitatea. big grin

    P.S. Și mie ni se par foarte insistente doamnele din Kendra. ?

    • Alina Roxana spune:

      Ce ma bucur sa te vad activa si aici, mami Roxi! Sa stii ca ea a fost si printre primele persoane care m-au facut sa merg sa-l incerc. laughing Da-i o sansa ( texturii cel putin ) in magazin, macar sa iti hranesti curiozitatea, si apoi mai gandeste-te. E genul de fond de ten care merge purtat si des, si rar. big grin
      Da, din pacate sunt insistente, si din pacate, le cedam…

  2. Luca Raluca spune:

    M-ai convins sa il iau si eu, mai ales daca seamana cu Revlon, care a fost preferatul meu multi ani!???

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *