genti zevo shopper

Geanta shopper este mereu la moda

 Daca nu stii ce tip de geanta sa alegi pentru tinutele tale, daca nu stii in ce tip de geanta sa investesti, tine cont ca cele de tip shopper sunt mereu la moda. Fac parte din look-ul femeilor practice, se adapteaza destul de usor la tinute casual mai ales, streetwear, sunt versatile si vin in atat de multe variante de culoare, forme si cu detalii ce in mod absolut te vor scoate din anonimat. Cel putin daca mizezi pe gentile de la Zevo, ai toate sansele.

Cand porti o geanta shopper?

Nu exista o regula in acest sens, astfel ca este acel gen de accesoriu din categoria de genti de dama oricand potrivite. In orice moment al zilei, asortata la tinute mai simple, mai sobre, la cele smart casual de asemenea, geanta shopper are in zilele noastre o altfel de interpretare. De fapt numele sugereaza ca este asociata cu accesoriul potrivit cand mergi la cumparaturi. Insa acum, in variantele propuse de producatori, o astfel de geanta poate fi utila oricand.


Marele sau avantaj este faptul ca dispune de un spatiu mai mare, este tipul acela de geanta in care poti tine si agenda, lucruri personale, farduri, poate chiar si un laptop. Nu dispune de compartimentari in interior, poate doar un buzunar mai mic sau alte detalii de acest gen la exterior. Este in mod cert un tip de geanta practica.

Pentru o aparitie cool: poarta o geanta shopper la o tinuta formata din jeans cu o camasa lejera, trench si botine. Modelul Stefania, din colectia de la Zevo poate fi o optiune.

Pentru adeptele stilului sport casual: geanta shopper asociata cu sneakersi, jeans si un top simplu, cu geaca matlasata spre exemplu. O recomandare poate fi geanta shopper numita Daria in colectia de la Zevo.

Poate fi geanta shopper o alegere si la tinutele mai elegante?

Daca vorbim cel mult de tinute smart casual, cele sobre de tip office insa usor imblanzite de accesorii feminine, da, gentile Shopper de la Zevo sunt potrivite. Sunt insa preferate cele cu insertii de tip animal print, mai sofisticate in design. O alta varianta este cea a gentilor shopper, cu blanita de ponei. Iti vor asigura un look wow.

Cat costa o geanta shopper?

Reperul financiar este poate ultimul de luat in seama. De altfel ai nevoie de o geanta, aceasta trebuie sa fie de calitate, deci iata cate cerinte vin mai intai de toate. Gentile Zevo sunt o asumare a calitatii, brandul acesta fiind unul de renume, cu reputatie, deci insasi numele sau este o garantie. Toate produsele lor, inclusiv accesoriile, sunt realizate in Italia, au la baza pielea naturala si design cu un concept original.
Colectiile Zevo sunt disponibile online, in cadrul paginii oficiale, zevo.ro, dar si in magazinul cu acelasi nume. Nu rata promotiile ce pot include si gentile shopper, ceea ce inseamna o achizitie de acest gen la un super pret – poate chiar sub 200 de lei.


Si-au lasat amprenta↓


Be the first to comment

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *