Produse care ajută sistemul imunitar și modul în care îți pot îmbunătăți viața în fiecare zi

  Știm cu toții că sistemul nostru imunitar este zi de zi atacat atât de noi, cât și de ceea ce întâmplă în jurul nostru. Felul în care mâncăm, ceea ce mâncăm, activitățile pe care le facem ori nu le facem și câte și mai câte. Sunt atât de multe produse care ne pot ajuta în această luptă. Migdalele, ceaiul verde, citricele, ghimbirul sau toate fresh-urile pentru detoxificare. Știu, vă gândiți la cât costă o cură de detoxifiere.

Sunt produse care pot fi considerate de lux în condițiile în care câștigi salariul minim și nu ești pregătit pentru ele. Dar oricine își poate permite o cură de detoxifiere pe an. Mai ales că ai la dispoziție opțiuni financiare în caz de necesitate prin intermediul Monily, un serviciu online de comparare împrumuturi. Intră și vezi care sunt cele mai bune variante pentru tine!

Consider că sănătatea noastră merită orice efort financiar. Dacă noi nu avem grijă de noi înșine, atunci cine să o facă? Este foarte important să ne îngrijim așa cum trebuie. Iar banii să fie ultimul lucru la care să ne gândim. Haideți să vedem cam ce produse ne pot fi folositoare în lupta de apărare a sistemului imunitar.

Modalități prin care ne putem crește rezistența sistemului imunitar în mod natural (și fără costuri)


Anumite lucruri stau în puterea noastră exclusivă. Da, chiar așa este, deși n-ai spune că dispunem de vreo putere specială. Vrei să ții ridicată sus ștacheta imunității? Uite cât de simplu este:

Trebuie să renunți la fumat – ăsta este un sfat pe care îl aude orice fumător și cred că s-a săturat de el. Faza nașpa este că ai probleme și dacă ești fumător pasiv (doar stai în preajma unuia care fumează). Iar renunțatul la fumat chiar stă în puterea ta.

Ai grijă la greutate și bea moderat – mâncarea nesănătoasă ne distruge la fel de rapid precum țigările și băutura în exces. Nu zice nimeni să nu te răsfeți din când în când, dar, cu cât mai rar, cu atât mai bine pentru sănătate.

Nu-ți neglija somnul și încearcă să te stresezi cât mai puțin – iarăși, niște lucruri pe care le putem face cu toții. Cam greu cu stresul că încă nu știm exact cum îl putem contracara, dar la faza cu somnul, chiar este în puterea noastră.

Mișcare din plin și ori de câte ori se poate – acum, nu zic că trebuie să faci 10,000 de pași în fiecare zi, dar nici să te deplasezi peste tot cu mașina. Mișcare este ceva ce stă în posibilitatea oricărei persoane, așa că, mișcați-vă cât de mult puteți.

Diete de detoxificație, pe bază de fructe și legume – migdale, citrice, ardei gras roșu, ceai verde, usturoi, broccoli, spanac, ghimbir, papaya, kiwi, fructe de mare și iaurt.
Hai, că pare destul de ușor, nu?

Diete detox care susțin sistemul imunitar

Adaugă și niște ginseng dacă vrei să ai imunitatea cât mai ridicată. Mie îmi place și rădăcina de astragalus, de exemplu. Medicina chinezească se bazează pe aceste plante de mii de ani. Și dacă tot vorbim despre chinezi, ciupercile cu efect medicinal, precum shiitake și maitake, sunt la mare preț. Vitamina C o iei din citrice (portocale, clementine, lămâi, din lamile verzi și grapefruit). Poți să faci niște sucuri proaspete din ele și să urmezi o dietă de detoxifiere ultra sănătoasă.

Vrei să încerci ceva și mai intens ca gust? Pune niște ardei roșu (conține de două ori mai multă vitamina C și are și beta caroten). Broccoli acoperă gama de vitamine A, C și E, plus ceva fibre și antioxidanți. Dacă adaugi și iaurt (vitamina D) și spanac (antioxidanți, vitamina C și beta caroten), dieta urmată o să-ți crească nivelul de imunitate la maxim.

Scumpe sau nu, aceste produse trebuie să se regăsească în meniul nostru de zi cu zi. Nimic nu este mai prețios decât propria sănătate. Așa că, trebuie să avem mereu grijă de ea!


Si-au lasat amprenta↓


Be the first to comment

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *