Bonuri de masa pentru angajatii ce merita motivati

Orice companie care se respecta, orice companie care doreste sa faca economii si in acelasi timp sa-si multumeasca salariatii, poate opta pentru serviciile Cheque Dejeuner, puse la dispozitia tuturor societatilor. Bonurile de masa emise de Cheque Dejeuner au rolul de a crea un echilibru intre salariat si economiile pe care orice companie trebuie sa le faca pe plan financiar. Aceste tichete sunt scutite de taxe patronale si salariale cu exceptia impozitului pe venit aplicat la sursa. Bonurile de masa sunt oferite pentru fiecare zi lucratoare si sunt destinate exclusiv produselor alimentare!

Comanda bonuri de masa pentru angajatii tai si arata-le ca ei sunt importanti!

Pentru fiecare salariat societatea economiseste lunar aproxiamtiv 110 lei, pentru 206** lei oferiti lunar in bonuri de masa Cheque Dejeuner. Aceasta suna reprezinta contravaloarea taxelor catre bugetul general consolidat, in cazul in care salariul net ar fi fost marit cu 206 lei.

Folosirea acestor bonuri de masa prezinta numeroase avantaje si printre cele mai importante se numara motivarea angajatilor si perfectionarea acestora. De asemenea, bonurilor de masa resprezinta un element cheie in cadrul negocierii salariale, creste puterea de cumparare a angajatilor, se realizeaza economii considerabile pentru societate, conducerea beneficiaza de o imagine buna in fata echipei, iar administrarea este foarte simpla.

Sistemul bonurilor de masa este avantajos pentru toti platitorii de impozit pe profit, iar acordarea acestor tichete reprezinta un factor de fidelizare a personalului si in acelasi timp, un avantaj fiscal pentru compania care le distribuie. Din aceste doua motive, acordarea de bonuri de masa s-ar putea sa fie o optiune pentru companiile care doresc sa-si pastreze personalul stabil, in conditii de eficienta fiscala maxima.

Sistemul cu bonuri de masa functioneaza la nivel mondial de peste sase decenii si in peste 40 de tari de pe toate continentele, precum Romania, Bugaria, Austria, Franta, Belgia, Finlanda, Germania, Elvetia, Marea Britanie, Cehia, Spania, Slovacia, Suedia, Ungaria, Portugalia, Italia si nu numai.

Bonurile de masa Cheque Dejeuner sunt un important avantaj economic si social, ce creeaza un echilibru intre asteptarile salariatului si economiile pe care o societate trebuie sa le faca.

Tu ca si companie ai nevoie de oameni eficienti, oameni motivati, la fel cum si orice salariat trebuie sa fie convins ca ceea ce tu ii oferi merita!

 


Si-au lasat amprenta↓


This Article Has 2 Comments
  1. anonim spune:

    Nici nu stiam ca se mai folosesc in unele locuri,inainte le gaseam ffolositoare dar acum pref banii big grin

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *