saltele online

Dormitorul nu se rezuma la saltele, pat, ascultat muzica online si somn

 Titlul nu spune tot, dar va da o idee cam ce o sa urmeze in acest post. Dormitorul nu inseamna doar sa stam in paturi pe saltele, online music si somn. Nu este doar camera in care petrecem 8 ore pe noapte – cine are noroc 8 ore.

In cazul copiilor, dormitorul este locul unde pot trai in lumea lor: au propria cale ferata, parc auto, fetitele sunt coafeze profesioniste si asa mai departe. Cred ca cei mai fericiti sunt cand au ocazia sa se bata cu perne. Pentru elevi si studenti, dormitorul este, de obicei, locul in care isi fac temele. Presupun ca cel mai bine isi folosesc timpul in dormitor femeile. Este distractiv sa iti faci ordine la bratari, cercei si alte bijuterii. Sau cand se schimba anotimpul si hainele groase sunt scoase la suprafata. Cui nu-i place sa isi faca ordine in haine? Inca o dovada ca dormitorul nu este doar legat de pat, saltele, online music si somn.

saltele online

Imi aduc aminte de un articol pe care l-am citit mai demult. Ce sa nu facem inainte sa ne bagam in pat: Sa nu trecem cu vederea cand cearsafurile ies de sub saltele – in timpul noptii, miscadu-ne, s-ar putea sa se dea de tot la o parte si sa dormim pe saltea. Nu ar trebui sa incurcam pastilele. Daca ne doare capul si avem nasul infundat, deci ne paste o raceala si nu putem dormi, nu ne ajuta o papaverina. Ca sa putem respira usor, cautam mai intai niste picaturi de nas si apoi o alta pastila pentru durerea de cap sau raceala. Normal ca nu putem sari peste cina, dar nu e chiar in regula sa mancam in pat: 1 pentru ca facem firimituri si 2 pentru ca ramane mirosul in dormitor. Peste cina nu trebuie sa sarim, dar nici sa mancam atat de mult, incat sa simtim ca ne plesneste stomacul. N-o sa ne faca decat sa avem cosmaruri – voi ca simtiti odihniti dimineata, dupa un cosmar? Ma indoiesc.

Se mai intampla sa ne supere ceva in cursul zilei si sa nu putem sa dormim din acea cauza. Tentatia este asa mare sa punem pana pe telefon si sa ii spunem persoanei respective „vreo doua”, incat cu greu ne putem controla. Totusi, este mai bine sa amanam discutia pentru a doua zi. Chiar putem sa facem un plan pentru dezbaterea problemei. Ideea este ca atunci cand suntem obositi, stam cam prost cu rabdarea si poate nu vedem cea mai buna solutie.


Si-au lasat amprenta↓


This Article Has 6 Comments
 1. Marin spune:

  Hola!
  La mine e despre carti. Majoritate cartilor de specialitate de care am nevoie sunt in dormitor. Aci lucrez cel mai bine laughing
  Saptamana vesela!

 2. Fairytale spune:

  Dormitorul este important, mai ales patul care trebuie sa fie mare si confortabil..Daca nu am perne potrivite, zau ca nu pot dormi toata noaptea.

 3. Luana spune:

  Se mai reZuma el si la altceva

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *