Ce creme FPS poți folosi astfel încât pielea să fie frumoasă și sănătoasă toată primăvara

  Știm cu toții că pielea este cel întins organ al corpului nostru. De asemenea, știm că este și cea mai expusă la ceea ce se întâmplă în mediul înconjurător. Îndeplinește un rol de scut protector pentru organismul nostru, permițându-ne să funcționăm la cei mai buni parametri în fiecare zi. Chiar dacă ea este protecția noastră, asta nu înseamnă că nu trebuie să o protejăm și noi. Acest lucru înseamnă să folosim creme cu factor de protecție solară (FPS).

Probabil că ți se pare încă o cremă pe lista ta, care deja cuprinde o grămadă de chestii de întreținere și îngrijire. Gândește-te că aceste produse sunt disponibile și la ofertă. În caz de astfel de dileme, eu îți recomand un site extrem de util pentru comparații, așa cum este Viaconto, care te poate ajuta să obții ceea ce este mai bun pentru tine. Pentru că este foarte important să ai grijă de corpul tău!

Ce fel de creme FPS sunt avantajoase primăvara aceasta?

De îndată ce primăvara își face apariția, soarele începe să fie mai intens în strălucire. Chiar dacă ție ți se pare că nu este atât de periculos. Razele sale ultraviolete sunt puternice, iar primul organ afectat în mod direct este pielea ta. Știu că te gândești că derma este atacată în fiecare zi și că rezistă.

Numai că, pe termen lung, problema netratată se poate acutiza. De ce să mai adaugi încă un factor de stres pe lista problemelor pentru piele? Pielea este subțire și are nevoie de timp pentru a se reface (da, se reface, dar nu atât de repede pe cât îți dorești).

Așa că, ajută-ți pielea să își revină mai rapid. O vei apăra de soare, dar vei ține sub control și alte probleme ale tenului. Printre acestea se numără acneea, punctele negre și multe altele. Uite o listă de produse în care eu am încredere și pe care ți le recomand și ție:

  • EltaMD UV Clear Facial Sunscreen SPF 46
  • Neutrogena Clear Face Liquid Lotion Sunscreen SPF 55
  • Colorescience Sunforgettable Brush-On Sunscreen SPF 30
  • MDSolarSciences Mineral Crème SPF 50
  • Neutrogena Hydro Boost City Shield Water Gel Sunscreen SPF 25

Amintește-ți că, în ultimii ani, cancerul de piele a cunoscut cea mai rapidă ascensiune dintre toate tipurile de cancer. Iar ceea ce este mai grav: nu ține cont de vârstă, ci numai de modul în care (nu) te protejezi împotriva lui.

Beneficiile utilizării cremelor FPS

Așa cum îți ziceam mai devreme, tu ești persoana responsabilă de propria-ți îngrijire. Uite și câteva beneficii pe care ți le oferă acest tip de cremă:

  • Tenul își menține elasticitatea – substanțele care se regăsesc în compoziția cremelor SPF nu doar că protejează, dar și hidratează pielea. Fața este cea mai expusă zonă a corpului în timpul primăverii. Gândește-te că restul organismului este acoperit cu diverse obiecte vestimentare.
  • Nuanță naturală și uniformă a pielii faciale – nu doar soarele te agasează cu prezența lui, ci și numeroasele produse cosmetice pe care le folosești. O astfel de cremă îți permite să renunți la alte cosmetice. În acest fel îți vei menține fața mult mai curată și în nuanța ei naturală.
  • Previne îmbătrânirea prematură a pielii – da, acesta este unul dintre multiplele efecte negative ale razelor solare. Îți obosesc pielea înainte de vreme, favorizează apariția ridurilor, a zbârciturilor și a pergamentării acesteia.

Mai adaugă pe listă, protecția împotriva acțiunii razelor solare, menținerea aspectului sănătos al pielii și reducerea riscului de cancer.

Nu uita că, pe lângă cremă, mai poți face și alte lucruri care să te ajute la menținerea sănătoasă a pielii. Printre acestea se numără expunerea de cât mai scurtă durată la soare și consumul de lichide. O crema FPS 50+ reduce cu până la 98% acțiunea negativă a razelor solare. Primăvara poți folosi o cremă cu FPS 30 (97% grad de absorbție). Alegerea îți aparține. Indiferent de opțiunea ta, folosește o astfel de cremă dacă vrei să ai parte de o primăvară frumoasă!


Si-au lasat amprenta↓


Be the first to comment

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *