fond de ten Revlon Colorstay review

Fond de ten Revlon Colorstay – Atât de bun pe cât se spune?

 Să fie cam aproape 1 an de când tot încerc alternative la fondul de ten Dermablend, și-am ajuns și la acest fond de ten Revlon Colorstay, varianta pentru tenul mixt/gras.

Fond de ten Revlon Colorstay – Atât de bun pe cât se spune?

Deși aveam deja în arsenal un fond de ten Revlon Colorstay desfăcut, la ultimul eveniment de beauty de anul trecut, organizat de ORBICO BEAUTY, la localul nostru preferat VIBES19 ( you HAVE to try Infusion BURGER – vă las de poftă o poză ), am mai primit unul, tot nuanța 180 care mi se potrivește mănușă, și pot spune că m-am bucurat.

? – the killing Infusion Burger – ?

vibes19 infusion burger

Totuși, să fie Revlon Colorstay atât de bun pe cât este de… mediatizat? Ieftin este (îl puteți găsi și la 40 RON), asta este cât se poate de clar, palpabil, vizibi. Dar BUN? Cuvântul este relativ, mai ales că vorbim de un produs care se comportă diferit pe tenul fiecăruia.

Revlon Colorstay – Rezistență și acoperire

Acoperirea și rezistența sunt două aspecte importante după care se ghidează majoritatea femeilor, când vine vorba de un fond de ten.

ACOPERIREA –  IMPECABILĂ, medie spre mare! Tenul meu încă mai are pete și cicatrici în urma exploziei iar acest fond de ten reușește cu brio să le acopere, fără a pune prea mult produs. Textura fondului de ten este una lichidă, ușor de aplicat și oferă un finish mat. Este foarte confortabil pe ten, oferă aspectul dorit de neted și perfect, nu pot comenta.

REZISTENȚĂÎn nici un caz până la 24 de ore. Cel puțin nu pe tenul meu și nu fără a reveni cu pudră de fixare. Cam în 5h deja tenul lucește grav. De asemenea, Revlon Colorstay NU rezistă LA TRANSFER! Se ia domle, da, se transferă.

Se demachiază ușor, nu trebuie să freci săracul ten pentru a da produsul jos de pe fată, iar dacă sunteți ca mine și apelați la DUBLA CURĂȚARE A TENULUI, scăpați și mai repede.

fond de ten Revlon Colorstay

CE NU ÎMI PLACE LA FONDUL DE TEN REVLON COLORSTAY

Simplu. Faptul că Revlon Colorstay NU ESTE NON-COMEDOGENIC, adică, din păcate, blochează porii și dacă ai un ten pretențios, SENSIBIL și predispus la acnee, aspectele plăcute menționate și de mine, se anulează. Încă îl folosesc ca alternativă la Vichy Dermablend dar de fiecare dată trebuie să-mi asum faptul că-mi va mai ieși un monstruleț pe față.

Dacă nu aveți un ten sensibil, pretențios, ca al meu, chiar vă recomand Revlon Colorstay!

Acum nu știu cum este varianta Dry Skin, nu am avut motive să o încerc, nu mă pot pronunța, nu aș putea să recomand sau ba, DAR varianta Colorstay pentru tenul gras/mixt poate înlocui cu SUCCES multe fonduri de ten cu acoperire medie/mare, foarte scumpe, destinate tenului mixt/gras.

Îl puteți găsi atât în magazinele fizice precum KENDRA, cât și online.


Si-au lasat amprenta↓


This Article Has 2 Comments
  1. Anonim spune:

    cu burgerul ala mi-ai luat fata crying(

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *