Când spui că ești însărcinată

Când spui că esti însărcinată

Când spui că ești însărcinată? 

Îmi imaginez cât de pueril poate părea subiectul DAR căutările există. happy Deci… când spui că esti însărcinată? Simplu. Când vrei! Anunți că ești însărcinată când simți să o faci. Fie imediat ce ai aflat, fie când începe să se vadă, fie… deloc. Este decizia fiecăruia când o face, unde și cum. Important e să nu te iei după ceea ce a făcut X sau Y sau după ceea ce spune fiecare ” Da` de ce sa nu o spui? ” sau “ Da` de ce sa o spui? “. Când, cum și unde, ține doar de voi!

Mie mi s-a pus cel mai des întrebarea ” DE CE NU O SPUI încă? “. Și nu mă refer să o spun familie și prietenilor, ci de ce nu fac un “anunț oficial” pe rețelele de socializare sau în grupuri largi, la evenimente, etc. Răspunsul a fost mereu același ” pentru ca NU SIMT acum ” și multe luni nu am simțit să o fac.

Când a început să se vadă, abia pe la jumătate, dar și atunci se credea că-i de la mâncare, nu am ascuns acest lucru, nici în ieșirile noastre la evenimente, eram oricum prea mândră cu burtica pentru a o ascunde, și am răspuns cu entuziasm și plăcere întrebărilor venite. Drept urmare fiecare poză făcută la evenimente, din exterior adică, au fost asumate. Ce s-a văzut, s-a văzut.

Noi, nici familiei și nici prietenilor foarte apropiați nu le-am spus imediat, ci după vreo 2 săptămâni, respectiv 3, din nou, pentru că așa am simțit amândoi, deși sunt sigură că sunt persoane ce și-ar fi dorit să împărtășim asta cu ei imediat însă, așa suntem noi, nu avem nimic personal cu nimeni, ci așa am simtit și cum doar ceea ce simțim noi contează în astfel de situații, astfel că nu le-a rămas decât să înțeleagă și să se bucure cu noi.

Întradevăr, aveam poze incredibil de frumoase cu noi, cu burtica la început și ipostaze minunate iar entuziasmul ardea în amândoi, aveam momente când as fi urlat, când m-aș fi “lăudat” cu acest HUUUUGE happy news, și cu acele poze, peste tot, cu ceea ce simțim, DAR știam că-s sentimente de moment și că m-aș fi simțit mai confortabil să le țin pentru noi, familie și prieteni. Înca simt că am procedat corect!

La momentul în care scriu acest articol sunt deja trecută de jumătate și încă nu simt nevoia de a-mi arăta burtica peste tot. Ce este vizil este, dacă-s întrebată răspund pentru că nu-s absurdă și nu are sens să mint. happy

Trăgând linie, spuneți că sunteți însărcinate când vreți, cum vreți, cui vreți, unde vreți, doar să vă simțiți confortabil!


Si-au lasat amprenta↓


This Article Has 8 Comments
 1. Ana. says:

  pareri impartite si aici, sunt femei care nu spun deloc pana in ultima luna, altele imediat ce au aflat simt ca trebuie sa afle toata planeta. ambele sunt de inteles doar ca asta se intampla numai in teorie happy

  • Alina Roxana says:

   Sa stii c-as fi fost una din acele persoane. laughing Dar deja de 2-3 saptamani a inceput sa fie evidenta si la mine si doar n-am sa-mi fac doar selfie-uri!? laughing

  • Luna says:

   Oare chiar exista femei care se pot abtina sa nu spuna pana-n ultima luna? Ma indoiesc, sincer. big grin Cred ca este prea mare bucuria incat sa o poti tine doar pentru tine. Parintii, prietenii apropiati de obicei afla imediat. Eu nu m-am gandit cum as da vestea, probabil ca le-as spune apropiatilor dupa ce medicul mi-ar confirma sarcina. Imi imaginez ca este un sentiment tare placut.

 2. Anonymous says:

  Majoritatea spun cand trece perioada aia mai periculoasa. Iti vine cam greu sa te abtii la o asa veste chiar si online

 3. Larisa says:

  Sarcina ușoară in continuare și bucurați-va din plin!? Alte lucruri sunt importante, prea puțin ce împărtășim online și ce nu… La noi bebe 2 e prevazut pt sfarsitul lui martie?

  • Alina Roxana says:

   Buna, draga mea. Bine ai venit aici! happy Ne bucuram maxim, tocmai ca multe din ce simtim si traim tinem pentru noi, chiar daca exista multi curiosi. Bebe 2? Ce frumos! Tiiic tac, acusica. Se lasa cu emotii?

   Sa fiti sanatosi, sa ai nastere usoara si sa se lase cu muuuuuuuuuulta veselie.

 4. […] “urlu” în gura mare, așa am simțit, știu că am spus asta și în articolul “Când spui că ești însărcinată“. Asta, dar și faptul că suntem de regulă discreți și nu vedeam de ce ar trebui exclusiv […]

Leave a Reply

Your email address will not be published.