Daisy Love Marc Jacobs orbico loves beauty bloggers

#OrbicoLovesBeautyBloggers. Daisy LOVE, parfum de iarnă scăldat în doruri

Daisy LOVE, parfum de iarnă scăldat în doruri

Cunosc puține femei care nu iubesc parfumurile, fie că vorbim despre cele puternice, florale sau neutre, fresh. Mă număr printre cele care dețin un adevărat arsenal de comori, care păstrează sticluțele, și-i mereu tentantă să încerce alte și alte parfumuri.

Ultima tentație a fost DAISY LOVE Marc Jacobs, un parfum ce m-a surprins, un parfum ce m-a trimis într-o altă eră – instant. Știți genul acela de parfum pe care il miroși și te poartă în trecut? Așa mi s-a întamplat mie cu Daisy Love, m-a dus în vremurile liceului. Marc Jacobs mi-a dat KO, mi-a trezit amintiri bine închise, plăcute desigur.

Daisy LOVE, note și persistență

Daisy Love a fost creat în 2018 de către maestrul Alberto Morillas, care, cred eu, a vrut să exprime prin această poțiune încredere, libertate, descătușare și exprimarea propriei individualități, căci da, Daisy Love este o adevărata explozie vibrantă de mirosuri. Daisy Love este un parfum sofisticat, foarte feminin, puternic, care efectiv radiază arome de flori strălucitoare și tonuri dulci, gurmande.

Note de bază : cașmir, mosc, lemn
Note de mijloc : margaretă

Note de vârf : zmeură

Grupe de parfumuri florale, lemnoase

Persistența lui este și aceasta surprinzătoare. Nu aș putea spune cum se comportă vara, însă acum iarna este excelent. Persistă și rezistă foarte bine, și, bonus, te învăluie în căldură. ♥

Ca și concluzie, pentru mine, Daisy Love Marc Jacobs reprezintă o nouă dependență, creată „din cauza” Orbico Beauty, dar, în special datorită împletirii miresmelor acestui parfum, care îl fac irezistibil și inegalabil. Dăcă sunteți interesate îl găsiți în flacoane de 30 ml, 50 ml şi 100 ml în magazinele KENDRA, Sephora, etc. dar și online, AICI, la cele mai bune prețuri.

Aveți și grijă, v-am scris și un articol despre CUM AFLI DACĂ UN PARFUM ESTE CONTRAFĂCUT.

Voi l-ați încercat?


Si-au lasat amprenta↓


Be the first to comment

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *