Cum afli daca un parfum este contrafacut?

Cum afli daca un parfum este contrafacut?

 Cum afli daca un parfum este contrafacut? Ai zice ca dupa intensitatea mirosului si persistenta. Gresit nitel, pentru ca persistenta este data si de PH, astfel ca, ce la mine persista la tine se poate sa nu. Si totusi, cum iti dai seama daca un parfum este original sau contrafacut, dinainte de a-l cumpara?

Cum afli daca un parfum este contrafacut?

Cine ma cunoaste stie ca marele meu vis este de a avea o parfumerie, caci ador parfumurile si am o colectie destul de colosala de parfumuri. Ultima vizita la Bruxelles s-a lasat si cu o astfel de achizitie, un parfum luat direct din avion, sa fiu eu si mai sigura ca ce cumpar este original. Nu ma plang de miros, desi l-am luat pe… nemirosite, ci dupa notele de parfum specificate. Ma plang de persistenta, in orice conditii m-as da cu el, nu persista. LA MINE! De curiozitate, l-am dat pe omu`meu pe incheietura mainii si a persistat ore intregi, ceea ce la mine nu se intampla. PH-ul bata-l vina. Pana sa ma gandesc la PH, m-am gandit ca ar fi totusi contrafacut, astfel ca am inceput cautarile cu privire la cum afli daca un parfum este contrafacut.

Am aflat ca primul lucru la care trebuie sa te uiti cand iti cumperi un parfum este la… cutie. Casele de parfumuri acorda o foarte mare importanta ambalajului, asa cum si designerii de interioare acorda atentie pieselor de mobilier savelights, astfel ca, acesta este confectionat in cel mai mic detaliu iar acesta poate fi un indiciu ca produsul este original sau contrafacut. La fel si flaconul in care vine nectarul, trebuie sa fie intact!

Al doilea lucru prin care iti poti da seama daca un parfum este contrafacut, si cel mai important, este CODUL produsului. Pe cutia produsului, deci NU PE TESTERE, exista un cod stantat care TREBUIE sa se regaseasca si pe flaconul parfumului, de obicei pe fundul sticlei de parfum. Acest cod trebuie sa coincida!

Cum afli daca un parfum este contrafacutCum afli daca un parfum este contrafacut

Un al 3-lea aspect ar fi limpezimea parfumului. De acest lucru va dati seama scuturand flaconul de parfum. Daca bulele de aer dispar in maxim 10 secunde, este original, daca parfumul este spumos si bulele nu dispar, mergeti mai departe. Deasemenea, si lichidul parfumului nu trebuie sa aiba impuritati de nici un fel, trebuie sa fie curat si limpete, cum am zis si mai sus.

Deasemenea, sunt si cateva site-uri unde puteti verifica autenticitatea parfumului prin verficare codului : codecheck.info sau  checkcosmetic.net.

Din fericire, tot ce am eu cumparat in materie de parfumuri, atat online ( da, aoro este un site care vinde parfumuri originale! ), cat si fizic din magazine, sunt autentice. Orice site care permite returnarea parfumurilor pot fi de incredere!


Si-au lasat amprenta↓


This Article Has 1 Comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.