Care sunt tendintele in materie de manichiura in 2020?

Ne place sa fim mereu in tema legat de ce se intampla in jurul nostru, care sunt ultimele tendinte in materie de vestimentatie, coafuri, manichiura si tot ce tine de fashion.

Cu siguranta ca un domeniu care a cunoscut o dezvoltare destul de rapida in ultimii ani este cel cosmetic, saloanele de manichiura care ofera servicii de nail art fiind la mare cautare azi. Fiecare cauta solutii prin care sa se evidentieze in societate, iar posibilitatea de a opta pentru o manichiura speciala, cu un model deosebit este ceea ce isi doreste femeia moderna.

Bineinteles, inainte de toate va conta ca o femeie sa aiba unghiile mereu ingrijite. Mai apoi, stilul ales pentru manichiura o poate avantaja sau, din contra, o poate pune intr-o lumina proasta. Tine de fiecare si de capacitatea de a face o alegere potrivita ca rezultatatele sa fie cele dorite.

Unghiile sunt in atentia femeilor, deci haide sa vedem care sunt acele modele de manichiura care sunt in tendinte anul acesta, spre ce te poti orienta.

Tendinte in materie de manichiura in 2020

Pregateste-te sa fii surprinsa prin diversitate si, mai ales, prin simplitate. Suna contradictoriu, stiu, insa vei afla imediat la ce ma refer.

Lacul sidefat

Se pare ca acesta intra in randul optiunilor preferate astazi de fashioniste. Poate fi folosit ca atare, simplu, dar si completat de picturi florale diverse, chiar personaje sau alte tipuri de desene pe deasupra. Atat timp cat baza consta intr-un lac sidefat colorat, impactul va fi scontat. Reprezinta o cale de a conferi manichiurii o nota distinctiva, cu minimum de efort.

Glitter-ul

Este solutia pentru a da manichiurii tale o nota de stralucire. Chiar daca alegerile in acest an vizeaza modele mai linistite, de tipul celor reci, de exemplu, te pot ajuta sa iti evidentiezi manichiura. Poti iesi in evidenta si prin ceva mai potolit, nu neaparat extravagant.

Te poti orienta cu incredere si spre culorile mate, de exemplu. Acestea se mentin in tendinte si te pot ajuta sa realizezi adevarate opere de arta pe unghii. Modelele 3D, cristalele sunt de asemenea sugestii pe care le poti avea in vedere.

Cat despre produsele potrivite pentru a realiza manichiuri impecabile, le gasesti pe toate pe noliashop.ro.


Si-au lasat amprenta↓


This Article Has 2 Comments
  1. Anonim spune:

    Așa cum zicea și Coco Chanel, stilul rămâne pentru totdeauna. Poate există niște trenduri, dar în materie de manichiură, prefer mereu simplitatea.

  2. Așa cum zicea Coco Chanel, stilul rămâne întotdeauna fruntaș în fața modei.
    În materie de manichiură, prefer întotdeauna simplitatea.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *