Hai și tu pe platforma Stailer și alege-ți stilistul! Bucură-te de avantaje

 Stailer este deja un nume sonor pe piața din România în ceea ce privește industria de hair and beauty. Platforma vine cu foarte multe avantaje pentru cei care frecventează saloanele de înfrumusețare și este apreciată în mai toate orașele.
Dacă vorbim despre această industrie, se pare că se dezvoltă în permanență, fapt pentru care și saloanele sunt în permanență pline de clienți.

Schimbările de look sunt întotdeauna binevenite pentru noi. Ne oferă mai multă încredere și stare de fericire. Și asta bineînțeles dacă sunt făcute la salon, de către profesioniști cu experiență, nu de amatori.

Pe cât de multe saloane de beauty sunt, pe atât de greu este să îți găsești un loc disponibil atunci când ai nevoie, mai ales în plin sezon de evenimente. Și asta pentru că sunt ocupate în permanență. Astfel că atunci când ai nevoie de o programare la un salon coafura Craiova spre exemplu, trebuie să suni cu cel puțin o săptămână înainte la zeci de locații pentru a găsi un loc liber. Cert este că nu toate saloanele oferă servicii de calitate și de cele mai multe ori nu ești mulțumit. Cu Stailer însă aceste lucruri rămân de domeniul trecutului.

Beneficiile pe care le oferă platforma Stailer

După cum bine știm, cu Stailer te programezi online la un salon de beauty. Asta înseamnă că îți vei eficientiza timpul. Nu mai trebuie să suni cu o săptămână înainte, te programezi oricând dorești, în mai puțin de 5 minute. Tu alegi salonul, stilistul și serviciul, fără a fi condiționat de nimic.

În plus, platforma este una foarte transparentă în care vei găsi toate informațiile de care ai nevoie. Durata și prețul serviciilor, fotografii ale saloanelor cât și cu lucrările efectuate de stiliști. Astfel că poți alege mult mai ușor serviciul de care ai nevoie. Totodată și recenziile celor care s-au programat deja cu Stailer te pot ajuta. Tot aici vei găsi și locația exactă prin Google Maps.
Probabil că te interesează și costurile. Ei bine, platforma este 100% gratuită și o poți utiliza ori de câte ori ai nevoie. Ai opțiunea de a alege să îți faci și un cont pentru și mai multe beneficii, tot gratuit.

Cu Stailer vei găsi servicii complete de beauty

Platforma este dedicată atât femeilor cât și bărbaților, în egală măsură. Vor putea găsi aici servicii complexe precum tuns, vopsit, manichiură, pedichiură, cosmetică masculină/ feminină, tratamente faciale, masaje de relaxare și multe altele.

Mai trebuie să știi faptul că toate saloanele înscrise pe Stailer sunt de calitate, cu profesioniști experimentați în domeniu, ce sunt la curent cu tot ce este nou în această industrie, gata să te ajute să obții rezultatele pe care tu le dorești.

Așadar, Stailer nu doar că este o platformă care te ajută să îți găsești rapid un salon, ci să te și bucuri de servicii de calitate, de răsfăț și relaxare. Îți eficientizezi timpul și o poți utiliza ori de câte ori ai nevoie.

Hai și tu pe Stailer și alege-ți stilistul!

Date de contact: support@stailer.ro


Si-au lasat amprenta↓


Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.