Site-urile de anunturi imobiliare- multiple avantaje doar la un click distanta

 Au trecut de mult perioadele in care daca doreai sa iti cumperi sau inchiriezi ceva apelai la metoda ziarul sau vedeai vreun anunt lasat printr-o scara de bloc. Daca aveai noroc, chiar cunosteai pe cineva care vinde ceva, dar sunt cam rare ocaziile astea. Din fericire pentru tine, chiar e bine ca au trecut acele perioade.

Acum, mai mult ca niciodata, cand economisirea timpului e la moda, e chiar necesar sa apelezi la Internet. In multitudinea de site-uri generaliste sau specializate o sa vezi ca au inceput sa apara de cativa ani bunicei site-uri de imobiliare. Unele dintre ele chiar sunt considerate a fi mari, cu o adevarata influenta chiar si in exterior, in offline. Oamenii nu numai ca vizualizeaza ofertele, dar isi si cumpara sau inchiriaza de acolo. Nu se uita si pleaca, ci investesc bani seriosi.

Pe piata din Romania exista deja site-uri cu renume in acest domeniu. Nu le dau nume, pentru ca deja le stii, sunt cunoscute de aproape oricine. Varsta utilizatorilor nu conteaza in acest caz. Oamenii sunt tot mai entuziasmati de aceste alternative, tocmai pentru ca ofera atat de mult, la niste costuri aproape insignifiante.

Din pacate, foarte putine site-uri de acest profil sunt create de romani sau macar nu sunt imitatii ale site-urilor mari deja existente in exterior. Cei de la compariimobiliare.ro au observat acest fenomen si au decis ca vor sa isi castige locul bine meritat pe piata din Romania. Indiferent de riscuri, doresc sa se afirme, chiar si in cazul acelor apartamente de vanzare in Cluj. Dupa cum bine stim, acolo competitia este destul de mare, dar si profitul poate sa fie unul foarte bunicel de cele mai multe ori.

Considera ca aduc un plus de calitate fata de celelalte firme datorita faptului ca intregul site este creat dupa principii ce tin de interactivitatea cu clientul. Si nu numai atat, dar toate ofertele sunt atent verificate, pentru a se putea observa eventualele comportamente ciudate ale proprietarilor.

Chiar e super avantajos faptul ca site-ul Compari Imobiliare pune la indemana clientului posibilitatea de a compara preturile. Nu mai este in acest caz vorba de timp pierdut in zadar, pentru a vedea alte spatii si preturile altor oferte. Un client va fi astfel sigur ca a luat cea mai buna decizie, fara a observa dupa ca a ratat o alta oferta. Aici nu e vorba de neaparat cel mai mic pret, dar si de utilitatile aferente.

Pentru a te lamuri, iti arat o poza cu o parte din ofertele cu apartamente de vanzare in Cluj. Te poti lamuri cu privire la modul in care sunt afisate anunturile si cat de ofertante pot sa fie cu adevarat pentru tine.

de vanzare

Dupa cum bine poti si observa, ai toate informatiile care sunt cu adevarat relevante la indemana. Nu pierzi timp incercand sa cauti informatiile care te intereseaza cu adevarat. Consider ca ar trebui sa fie un criteriu de departajare intre firmele care chiar isi fac treaba cu adevarat si cele care doar doresc sa creeze aceasta impresie.

De aceea, pentru mine, chiar daca este la inceput de drum, Compari Imobiliare se numara printre site-urile care chiar promit. Daca o sa am vreodata banii necesari, o sa imi cumpar prin intermediul lor o locuinta pe care o sa o pot numi a mea. Voi sta fara nicio grija, pentru ca stiu ca sunt adevarati profesionisti.


Si-au lasat amprenta↓


Be the first to comment

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *