Moda UGG false sau autentice

Moda UGG-urilor: false sau autentice?

  Un trend care nu pare sa iasa din uz prea curand este cel al UGG-urilor, cea incaltaminte proeminenta si destul de voluminoasa, care a starnit discutii de tot felul in ultimii ani. Vestea buna pentru cele care adora acest stil de incaltaminte este ca moda UGG-urilor continua si in acest an. Daca esti deci din randul celor care nu mai vor sa se desparta de ele, afla ca in continuare le vei gasi in magazinele de profil, deci iti poti completa outfit-urile de sezon cu modelele preferate.

Dar este oare totul atat de roz cum suna? Trebuie sa existe ca in cazul oricarei achizitii ceva care sa le puna sub semnul indoileii. Si chiar se poate vorbi despre un astfel de subiect. Este vorba despre fenomenul produselor fake care e tot mai accentuat astazi. Astfel, se poate ca desi crezi ca achizitionezi UGG-uri originale, sa primeste de fapt replici, mai mult sau mai putin reusite ale celor produse de brandurile preferate.

Ca sa nu te expui riscului de a plati o suma frumoasa pe produse fake, descopera universul de modelele reprezentand UGG-uri originale pe care magazinul online multibrand B-Mall ti le pune la dispozitie. Simple sau colorate, mereu vesele si calduroase, acestea te vor insoti cu fidelitate oriunde in aceasta iarna.

UGG-urile, o moda adorata de femeile de pretutindeni

Deloc surprinzator, UGG-urile au la ora actuala fani in toata lumea. Cand sursa ta este b-mall, ai siguranta ca faci o investitie de durata si ca nu risti sa cumperi produse fake. Poti deosebi UGG-urile originale pe care le gasesti in acest magazin, de modelele fake pe care ti le propune piata urmarind o serie de indicii.


Eticheta aplicata pe produs

Se pare ca produsele autentice dispun de eticheta aplicata strategic pe produse. Spre exemplu exista modele cu eticheta pe calcai. Recunosti un produs original si dupa fondul mai mic al literelor de pe logo. In cazul celor false, literele inscriptionate vor avea un fond mult mai diferit. Poti compara imaginile produselor originale pentru a testa autenticitatea lor.

Informatiile de ingrijire a UGG-urilor

Poate nu ai acordat nici o atentie acestui fapt pana astazi, dar sa stii insa ca si brosura cu recomandarile de intretinere a incaltamintei poate trada autenticitatea lor. O brosura care are la baza o hartie slab calitativa, tiparita deficitar, cu probleme de tus, cu text scanat si nu tiparit, litere neclare, nelizibile etc. e in mod cert dovada unui produs fake. Nici un brand de renume, care se respecta si respecta la randul sau clientii nu ar furniza astfel de produse. Sa nu uitam nici de calapoadele care trebuie sa existe in incaltaminte, cele care tin materialul intr-o conditie excelenta pana cand vor fi purtate.

Talpa, modul in care corespund marimile, mirosul materialelor sunt toate indice a unor produse originale sau fake. Atunci cand resimti un miros puternic de chimicale, mai ales care persista, e clar ca nu ai facut o alegere buna.

Ai in vedere astfel de aspecte si asigura-te ca UGG-urile pe care le vei purta iarna aceata sunt originale, deci sigure la purtare si chic totodata. B-mall.ro iti sta la dispozitie cu modele in tendinte, ce stau sub emblema unor branduri celebre.


Si-au lasat amprenta↓


This Article Has 2 Comments
  1. Trandafir Mihaela Anabela spune:

    am avut vre. o 3perechi de fakeuri dib acestea luate la 50lei maxim?? subt practice si comode si rapide de incaltat, cum nums mare fashionista, mi. au placut mult

  2. Trandafir Mihaela Anabela spune:

    si acu mabate gandu sa. mi mi iau? nu am mai avut de muuulti ani, dar tot asa, nu din acdlea la 200lei?

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *