Produse noi Farmasi, Paleta Peach BITE și gama Shield Man

 Să fie vreo 3 săptămâni de când am pus mâna pe câteva produse noi Farmasi, printre care și paleta Peach BITE, care a devenit între timp și preferata mea.

Paleta Peach Bite e micuță și cochetă, și obții cu ușurință un look proaspăt, romantic și feminin în tonuri calde de piersică. Conține 3 farduri pe care le poți folosi atât pentru conturare ( blush, bronzer, highlighter ) dar și ca farduri de pleoape, atât de frumoase sunt culorile.

Paleta o găsiți în noul catalog Farmasi la prețul de doar 50RON.

Printre noutățile verii se numără și minunatul Spray de corp Crush – cu note de prune, pepene verde. E foarte refreshing iar pentru vară este perfect!

De asemenea, Farmasi nu a uitat nici de bărbații noștri lansând gama Shield Man, o gamă cu un  complex de peste 10 aminoacizi și proteine, care fortifică și protejează părul și pielea.

Gama cuprinde:

  • Shield Man Crema pentru față și ochi – datorită formulei sale cu Amino Acid Complex, susține aspectul energetic al pielii. Previne în timp, oboseala acumulată în jurul ochilor. Potrivit pentru zona feței și a ochilor.
  • Shield Man Spumă de ras cu aminoacizi – un gel proaspăt care se transformă în spumă extra moale, densă și cremoasă, oferind mai mult confort și precizie în timpul bărbieritului. Cu formula sa îmbogățită cu Allantoin și Aloe Vera, ajută la îmbunătațirea alunecării și protejează împotriva micro-tăieturilor și a iritațiilor de bărbierit. Potrivit pentru toate tipurile de piele.
  • Shield Man Loțiune după ras cu aminoacizi – formula sa unică, îmbogățită cu un complex de aminoacizi, ajută la calmarea și hidratarea pielii și previne iritația după bărbierit. Datorită texturii sale ușoare, non-grase, se absorbe ușor în piele.
  • Shield Man Ceară pentru păr cu aminoacizi – special concepută pentru bărbați pentru coafuri cu aspect mat și natural. Textura sa cremoasă și ușoară, nu încarcă părul și se usucă rapid. Potrivit pentru utilizare zilnică.
  • Shield Man Șampon cu aminoacizi – complexul de aminoacizi din formula sa, curăță părul ușor și eficient,  făcându-l în același timp moale și strălucitor. Potrivit pentru toate tipurile de păr.
  • Shield Man Săpun pentru față și corp cu aminoacizi -potrivit corp și pentru toate tipurile de ten.
  • Shield Man Ulei pentru barbă și mustață cu aminoacizi – special dezvoltat pentru a condiționa și a înmuia mustața și barba, în timp ce hidratează și calmează pielea. Conține ulei de migdale și vitamina E care ajută la hrănirea bărbii. Calendula Oil ajută la prevenirea iritației și a uscăciunii pielii.

Noutățile sezonului de vară sunt deja în catalogul Farmasi cu perioada de valabilitate 01 iulie – 30 septembrie.


Si-au lasat amprenta↓


Be the first to comment

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *