Puressentiel – Produse cu Uleiurile esențiale și proprietățile lor antivirale și antibacteriene

 Cred că sunt 3 săptămâni de când am primit două produse Puressentiel, și anume, un spray de purificare a aerului Spray Puressentiel Purifying ce are 41 de uleiuri esențiale și un gel pentru dezinfectarea mainilor antibacterian purifiantDespre spray am mai multe să vă spun căci a fost o surpriză pentru noi. 

În primul rând, nu știu câți dintre voi știați cu atâta precizie dar aerul din casă este cu de până la 100 de ori mai poluat decat cel de afara astfel că, dincolo de aerisirea spațiului, este nevoie și de un ajutor în purificarea aerului.

Spray-ul purifiant cu 41 uleiuri esențiale – are eficacitate dovedită în urma testării repetate în cadrul a 9 studii de eficacitate, 3 studii de siguranță, are în compoziție 100% ingrediente active naturale (41 de uleiuri EOBBD, biocid natural) și nu conține gaz propulsor, conservanți, coloranți, parabeni, alcool sau parfumuri sintetice, este recomandat pentru a fi folosit și în prezența copiilor cu vârste pornind de la 30 luni.

Noi, avându-l pe Thomas încă mic, nu îl putem folosi în toate încăperile, dar când Adi doarme singur, cu căteva ore înainte de somn, pulverizează de două ori, deschide geamul, revine peste 30 minute și, din ce spune el, reușește să doarmă mai bine, semn că produsul îmbunătățește calitatea aerului respirat. El având și rinita alergică.

Apropo de alergii, am aflat și că este singurul BIOCID NATURAL a cărui eficacitate a fost testată în 12 studii clinice, care îndepărtează sursa alergiilor sau a epidemiilor, eradicând în mod natural agenții patogeni – este un produs cu efect anti-infecțios (antiviral, anibacterian), antiseptic, antifungic, anti-acarieni și previne apariția mucegaiului.

De asemenea, este testat pe astmatici și nu determină brohospasm, nici strănut deci puteți sta liniștiți. În plus, este omologat la ANM ca dispozitiv medical cu activitate virucidă!

Noi îl mai folosim și în spațiul unde stă litiera lui Noa și trebuie să mărturisesc că este excepțional! Poate fi folosit pe covoare, pături, saltele sau alte suprafețe. 

Utilizarea zilnică are efect de prevenire și îndepărtare a mirosurilor neplăcute: se folosesc 2 pufuri, o dată pe zi. 

Ca precauții de utilizare, produsul nu se recomandă a se folosi în apropierea copiilor sub 30 luni; după folosire se recomandă să așteptați 30 minute înainte de a aduce copilul înapoi în cameră. “

Al doilea produs este un gel pentru dezinfectarea mâinilor Gelul Antibacterian Purifiant, micuț și cochet. 

Conține 100% ingrediente active naturale (3EOBBD: Lămâie, Lavandă și Tea Tree), este îmbogățit cu Aloe Vera și glicerină vegetală – curăță mâinile, dezinfectează, nu usucă mâinile (protejează și emoliază); se absoarbe instant, este nelipicios; are efect rapid (omoară 99,9% dintre virusuri și bacterii după primele minute de la utilizare); are un parfum proaspăt, plăcut, natural. Curăță rapid mâinile fără apă și săpun, nefiind necesară clătirea după utilizare. 

Bottom line, recomand cu sinceritate aceste două noi descoperiri, în special spray-ul purifiant Spray Puressentiel Purifying, nu de alta dar chiar poate înlocui cu succes ORICE parfum de cameră, orice odorizant chimic sau lumânare parfumată, fiind o alternativă sănătoasă și benefică.

Produsele din gama  Gama Puressentiel Purifying le găsiți în farmaciile fizice dar și online, inclusiv la emag. 


Si-au lasat amprenta↓


Be the first to comment

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *