KIT GRATUIT La Roche Posay pentru piele sensibila - Toleriane Sensitive

KIT GRATUIT La Roche Posay pentru piele sensibila – Toleriane Sensitive

Recent s-a lansat noul produs minune La Roche Posay Toleriane Sensitive si cu aceasta ocazie se ofera un KIT GRATUIT la Roche Posay care contine doua produse special concepute pentru pielea sensibila.

Inainte de toate, stiati ca pielea sensibili poate afecta ORICE timp de ten? De la cel mixt sau gras, la cel predispus la acnee, pana la pielea foarte uscata sau matura.

Cum se caracterizeaza pielea sensibila?

Puteti fi siguri ca va numarati printre cei care au pielea sensibila daca:

  • uneori aveti mancarimi, roseata sau iritatii
  • exista senzatia de „piele care tine”
  • prezentati uscaciune severa sau reactivitate la diferite ingrediente ( aici ma incradrez si eu )

Daca v-ati identificat si voi atunci va spun ca in farmacii puteti cere acest KIT GRATUIT La Roche Posay pentru piele sensibila – Toleriane Sensitive care contine:

  • Apa micelara ULTRA 50 ml pentru demachierea tuturor tipurile de piele sensibila. Este pentru fata si ochi si nu necesita clatire
  • Crema de hidratare prebiotica 15 ml, 0% PARFUM si ALCOOL, ce contine si Ceramide. Este potrivita inclusiv pentru bebelusi.

Farmaciile partenere la gasiti pe pagina de Facebook La Roche Posay Romania https://www.facebook.com/larocheposayromania/

Aceste doua produse chiar ofera o viata mai buna pielii sensibile! Eu abia astept sa le introduc in rutina iar kitul gratuit La Roche Posay il voi lua cu mine in vacanta.


Si-au lasat amprenta↓


This Article Has 2 Comments
  1. Natalia spune:

    merci de pont happy

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *