Cadourile KIT VILLA BOTANIA

Ce cadouri de Crăciun mi-au plăcut. KIT VILLA BOTANIA Paris Marionnaud

 Te poți considera aventurier dacă te numeri printre cei care au lăsat cumpărăturile de Crăciun pe ultima sută de metri. Ce se întâmplă acum prin oraș, prin trafic, prin magazin,  se poate defini scurt ca fiind HAOS.

Dacă vrei să eviți neplăcerile, cel mai bine, și sănătos, atât monetar cât și psihic, ar fi să te îndrepți spre magazinele online care, desigur, garantează livrarea produselor la timp. Dacă nu, măcar să verifici stocurile și să mergi ochit pe un magazin anume, doar să iei produsul respectiv.

Un singur cadou am lăsat și noi pe ultima sută de metri dar am rezolvat problema imediat, printr-o comandă la Marionnaud. Am să vă și spun, și vă arăt ce am luat, căci persoana care îl va primi nu are nici o tangentă cu lumea online, din fericire. Oricum, ulterior, mi-am luat și produsele în cauză, căci mi-au plăcut prea mult.

Am optat pentru setul VILLA BOTANIA Paris, compus din 3 produse de îngrijire, care vin unul în completarea celuilalt, de aceea îl consider ideal de oferit, în special ca și cadou de Crăciun, căci parfumul este specific – aromă de PORTOCAL.

Cadourile KIT VILLA BOTANIA

Dacă sunteți curioase, vă spun că acest KIT Villa Botania conține:

  • Cremă pentru corp
  • Gel de duș
  • Exfoliant pentru corp

Așa cum vă spuneam, mi-am luat și eu un set, căci da, sunt femeie, și trebuie să am în arsenalul produselor de îngrijire tone de creme de corp, și nu numai. Pe lânga mirosul absolut DEMENȚIAL al celor 3 produse, și nu exagerez, mi-a plăcut în mod special exfoliantul de corp.

KIT VILLA BOTANIA marionnaud

Unde mai pui că exfoliantul VILLA BOTANIA este conceput ȘI pentru femeile super grăbite, care-și doresc o exfoliere eficientă dar rapidă, căăăăci,  produsul se diluează imediat la contactul cu apa, fiind foarte ușor de clătit! Pielea chiar rămâne fină și moale la atingere.

Celelalte două produse adaugă un plus de prospețime prin parfumul cu aromă de portocal și hidratare.  Toate produsele conțin uleiurile naturale, jojoba și ceara de albire, și chiar fac acest set un tratament unic pentru piele foarte catifelată și perfect curățată.

Personal, vă recomand să trageți cu ochiul pe site-ul Marionnaud pentru că au foarte multe kit-uri și pachete cadou ce pot fi oferite de Crăciun, și nu numai.


Si-au lasat amprenta↓


Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.