Hair Wellness by Liza Pintileasa, locul cool unde sa te tunzi in Bucuresti

Hair Wellness by Liza Pintileasa, locul cool unde sa te tunzi in Bucuresti

 De-a lungul anilor, de cand sunt in capitala, am fost intrebata de mii de ori de tipele care se mutau recent, unde te tunzi in Bucuresti!? Well, in Bucuresti ma tund la Hair Wellness by Liza Pintileasa, dar nu dintotdeauna am fost la Liza. Astfel ca, incep cu… inceputul.

Pentru cei care nu stiu, sunt satena ” la origine ” si multi ani de zile am avut suvite blonde. Am inceput din timpul facultatii, iar la acea vreme ma lasam doar pe mana unei colege de cursuri, caci ii placea si se si pricepea la d`ale hairstyling-ului. Ulterior, mergand des la Suceava, am gasit acolo un coafor, la care am continuat sa merg, 6 ani! Doar acolo, exclusiv acolo, pentru tuns si suvitat. Cum ajugeam la Suceava, cum hop-top faceam programare la salon. Asa-i cand prinzi incredere in cineva, nu-ti lasi parul pe mana altcuiva. Toate au fost bune si frumoase 6 ani, pana cand persoana in care aveam incredere a demisionat…

Astfel, am inceput sa caut un loc cool unde sa te tunzi in Bucuresti, dar pentru c-am auzit diverse povesti, eram mega sceptica si reticenta. Facusem greseala deja de a ma lasa pe mana unui salon ” vestit „, care mi-a promis suvite gri dar n-au iesit de nici un fel, si m-au lasat si cu o gaura in buzunar de 300 ron. Spalat, tratamente, etc. Ihim, zero! Nu e vorba de bani, cat de principiu. Ma rog, nu m-am mai suvitat de atunci, nici n-am mai schimbat coafura, doar am tuns varfurile, si m-am vopsit singura acasa.

Hair Wellness by Liza Pintileasa, locul cool unde sa te tunzi in Bucuresti

Tot gustul si nervii pentru ca nu-mi gasesc un salon unde sa ma tund si sa ma vopsesc lipsita de stres, au tinut pana cand am dat de Liza, un titirez de om, despre care am auzit vorbindu-se in randul bloggeritelor pe care le cunosc.

Am contactat-o pe Facebook si instant mi-a raspuns. Amabila si charismatica, mi-a dat chiar si sfaturi cu privire la modalitatile de a reveni la culoarea naturala, caci acesta este urmatorul pas. Nimic din ce a recomandat nu a fost fortat, nici nu a mers pe replica atotstiutorilor ” EU stiu cel mai bine! „, ci mi-a prezentat variantele, intr-un mod natural si frumos, cum e firesc!

I-am promis ca o voi vizita pentru a o cunoaste si pentru a-mi tunde parul. Zic si facut! Am mers la salon si, desi era dimineata, acolo m-a intampinat o atmosfera incarcata de energie, am fost invitata la cafea si bunataturi, si ulterior poftita pe scaunelul magic.

Hair Wellness by Liza Pintileasa, locul cool unde sa te tunzi in Bucuresti

I-am aratat cum as vrea sa ma tund, am rugat-o sa nu ia prea mult din par si fix asta a si facut. „Boala” mea cea mai mare este pe acei profesionisti care-ti iau cum/cat considera ei din par, fara a se gandi daca te avantajeaza acea tunsoare, daca ti-ar placea, si mai ales, FARA SA TE INTREBE. N-a fost cazul ei, caci a ascultat de rugamintile mele.

Astfel ca, dintr-un bob lung drept, am plecat cu o coafura noua, cu-n par moale, matasos, cu VOLUM si-un zambet tamp pe mecluta!!! Schimbarea nu a fost radicala dar zambetul meu de pe fata da. laughing

Liza mi-e draga de mor, mi-e draga energia ei, dezilvoltura ei, amabilitatea si increderea care ti-o confera. E important sa pleci dintr-un salon cu zambetul pe buze, acest lucru spune multe despre acel loc!

Am sa revin cu siguranta la Liza, caci trebuie sa scot brunetul si sa revin la culoarea naturala, si numai in ea am incredere. Daca si tu esti in cautare de un loc unde sa te tunzi in Bucuresti, fara minimul de stres, iti recomand sa mergi la Hair Wellness by Liza Pintileasa. Preturile sunt super ok si serviciile sunt atat de coafor cat si de manichiura-pedichiura, de ingrijire a tenului si de relaxare –  masaj de stimulare sau de relaxare, anticelulitic si alte proceduri cu efect de tonifiere.

Salonul functioneaza doar pentru a te face sa zambesti, sa iti regasesti linistea si starea de bine! 

Pagina de Facebook – https://www.facebook.com/hairwellness.ro/

Site – http://www.hairwellness.ro/


Si-au lasat amprenta↓


This Article Has 4 Comments
  1. Anonima spune:

    In ce zona e?

  2. Natalia spune:

    Te inteleg perfect pe mine o frizerita m-a slutit pur si simplu desi ii spusesem sa nu taie mult din par pt ca nu-mi place prea scurt, a taiat tot „raul din el” cum spusese ea. E greu sa gasesti un loc fain unde sa te tunzi si sa revii cu drag.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *