Anul nou, de la capatul lumii

Revelionul, noaptea in care lumea uita de ceea ce a fost si se indreapta cu zambetul pe buze catre ce va fi… Din Kiridati pana in Honolulu, Anul Nou trece pe la casele fiecaruia dintre noi.

In timp ce noi romanii inca ne ingramadim la carucioare pentru ultimele cumparaturi de Anul Nou, locuitorii din Sydney sarbatoresc deja revelionul iar cei din Hong Kong o fac in momentul in care noi abia ne asezam cu rudele si prietenii la masa.

In toiul petrecerii romanticii din Paris deschid si ei sampania si abia atunci incepe cu adevarat revelionul! Turnul Eiffel este inconjurat de mii de oameni ce se uita cu mare uimire la spectacolul de artificii. Sampania curge iar eu… merg mai departe si ajung in Londra!!!

E timpul englezilor sa se bucure de trecerea in noul an si-auzim deja ” Happy new year, mate!” iar noi, romanii, inca nu ne-am saturat de mancare si voie buna…

Sfarsitul calatoriei prin trecerea dintre ani se face in Honolulu.In timp ce noi probabil deja ne odihnim dupa o noapte de pomona, in Honolulu se sarbatoreste la maneca scurta, noul an.

Sfat pentru toti: Beti mai multa sampanie, topeste grasimile, dupa cum v-am si spus zilele trecute! winking

„Beau sampanie cand sunt in­vinga­tor, pentru a sarbatori, dar beau si cand pierd, pentru a ma consola”


Si-au lasat amprenta↓


This Article Has 10 Comments
  1. Dan spune:

    Deci tot la sampanie ajungem. laughing) Unde petreci?

  2. Pato Basil spune:

    o data cred ca voi experimenta si eu sa vad ce inseamna anul nou pe plaja big grin in slip laughing, fireste cu sampanie big grin…mai la batranete asa laughing

  3. Pinky Rainbow spune:

    Sarbatori fericite si la cat mai multa sampanie bauta! laughing

  4. Ana spune:

    Inchin si pentru tine in npaptea de rev.un pahar de sampanie. tongue

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *