Flormar mat touch review parere

Fond de ten Flormar Mat Touch. De ce nu se mai gaseste nuanta 306 Pastelle?

 In urma cu doi ani scriam despre mult iubitul meu fond de ten Flormar Mat Touch . Impresia mi-a ramas aceeasi, buna din moment ce inca il folosesc, insa… am si o dezamagire. Nuanta care se potriveste tenului meu nu se mai gaseste. Nu am fost singura care si-a pus semne de intrebare se pare pentru ca am primit si comentarii si e-mail-uri cu intrebarea ” De ce nu se mai gaseste nuanta 306 Pastelle din gama Mat Touch ?”

Da, se pare de ceva vreme nuanta M306 Pastelle ,cea mai des cautata/folosita, nu se mai gaseste nici in magazinele online si nici in cele fizice. Evident c-am intrebat in magazinele fizice de ce nu se mai gaseste si nu am primit decat stresantul raspuns: ” Nu stiu dar nu veti mai gasi nicaieri. „. Eiiii serios?

Zilele trecute insa am adresat intrebarea direct pe privatul paginii de Facebook a brandului Flormar si-am primit si un raspuns:

Buna ziua, il vom primi luna viitoare la inceput, datorita cererii foarte mare , stocul a fost epuizat. Multumim pentru fidelitate si va doresc o zi minunata!

Asa deci si prin urmare, nu trebuie decat sa avem… rabdare.

Le multumesc celor de la Flormar pentru raspunsul lamuritor si ma bucur ca nu am abuzat in ultima perioada de fondul de ten. Pana de Paste sunt „asigurata”.


Si-au lasat amprenta↓


This Article Has 6 Comments
  1. Ionela spune:

    E singura nuanta care se potriveste si tenului meu si pentru ca n-am mai gasit am trecut la Rimmel. Nu pot sa zic ca sunt la fel de incantata dar ca inlocuitor pe moment merge happy

  2. Ralu spune:

    Ce bine ca ultima data mi-am luat doua laughing)) desi nu stiam ca n-am sa mai gasesc. e bine totusi ca ti-au zis motivul

  3. Andrada spune:

    Am cautat ca o nebuna prin magazine si pe net si ma gandeam ca au scos de tot,bine ca stiu sa nu mai umblu a prost laughing))

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *