Battlefield .. !?

„I never meant to start a war

You know I never wanna hurt you

Don’t even know what we’re fighting for ….

Can’t swallow our pride

Neither of us wanna raise that flag

If we can’t surrender then we both gonna lose!!!
Q: Why does love always feel like a battlefield ??”
A:`coz it`s fun !? laughing

Si-au lasat amprenta↓


This Article Has 4 Comments
  1. TheDreamer spune:

    B: Cause people can't and don't wanna put theirselves in their "soulmate's" place, to try at least to think how they would feel, cause people are too superficial, proud sometimes, and don't give a damn about the care and rare feelings they receive in the meantime when it comes to support their ideals and goals in life.

    It's such a pity…

  2. addicted spune:

    Cateodata indiferent in ce fel de relatie esti bagat/a ( de iubire, prietenie ), din respect e ok sa cedezi daaar ajungi si-ntr-un punct in care nici sa mai cedezi (TU de cele mai multe ori ) nu mai poti sau pur si simplu nu mai vrei happy Si aici ajunge sa fie trista situatia.
    Daaaar in acelasi timp privesti si partile atat de bune,frumoase in ceea ce ai, vorbesti si treci mai departe.
    That is love and respect happy

  3. bubu spune:

    da…..iubirea si relatiile de iubire sunt un camp de lupta..care da/primeste mai mult,care lasa de la el mai mult,care iubeste mai mult…si asa mai departe…ma enerveaza chestia asta…de ce totul ce are legatura cu iubirea trebuie sa fie asa complicat?…da,e fun,dar pana la un punct,cand obosesti…obosesti sa dai,sa faci compromisuri,sa te certi,sa faci persoana de langa sa te inteleaga fara sa-i spui…greu dom'le,greu…

  4. addicted spune:

    Tot ce-i frumos si merita e.. complicat.
    Pana la a face persoana de langa tine sa te-nteleaga fara prea multe intrebari e cale foarte lunga, daca cineva e dispus sa se lase invatat ( sa dea cat primeste, ca lase de la el/ea, cat se lasa .. ) atunci se merita efortul, merita nervii si anii de RABDARE ( i know what i`m talking about. ) , daca nu e dispus si doreste ca raman acelasi atunci . si de la capat cu cineva care merita happy Cineva care poate aparea mai devreme sau mai tarziu. Nu ramane nimeni SINGUR, ramai doar de ai un ogrgoliu si`o incapatanare prea mare si daca dai drumul cui nu trebuie ..
    Nu va mai lasati coplesite de situatie si INFRANTE ca e pacat. E pacat caci asa poti lasa sa treaca pe langa tine ceea ce astepti ( and again i know what i`m talking about,been there done that ). Si da,da stiu ca unii spun " e usor sa vorbesti cand esti in alta situatie " ,gresit! Nu e usor ( amintirile dureroase raman pe veci. ) cand si tu ai trecut pe acolo, nu vorbesc din carti, nu citez, doar ca… stiu cum e. Mult prea bine din pacate.
    CAPUL SUS si mergeti inainte!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *