The magic number

Daca tot e sa ne-ncredem in mici ” supertitii ” sa ne-ncredem in toate. :)) So.. stim ( desi nu recunoastem :p ) ca fiecare din noi este legat de cate un numar ce ne influenteaza pozitiv sau negativ …destinul. :)) Dar ceea ce noi nu stim e ca uneori e ” bazam ” pe the wrong number !!:D De fapt si de drept fiecare litera reprezinta o cifra, iar calcularea numarului numelui se face precis, dupa o tehnica dinainte stabilita de… altii sau de noi. Iata ce cifra reprezinta fiecare litera in parte si cum se calculeaza numarul personal al numelui:


1. – A, J, S
2. – B, K, T

3. – C, L, U
4. – D, M, V

5. – E, N, W
6. – F, O,X
7. – G, P, Y

8. – H, Q, Z
9. – I, R

Calculati cu nume, prenume si atentie daca depaseste cifra 9 e clar… sunteti martian. laughing Cifra 1 – Sunt originali, hotarati si au o mare siguranta de sine.
Daca cifra numelui tau este 1, atunci te-ai nascut sa fii lider, insa nu iti asumi riscuri si nu te aventurezi in domenii necunosute, pentru ca adori sa detii controlul oricarei situatii. Defecte: intoleranta, lipsa rabdarii.
Cifra 2 – Sunt sociabili, loiali si cooperanţi cu cei din jur. Aceste persoane au inclinatii catre arta si simt nevoia sa se incarce spiritual prin intermediul acesteia. Sunt cam inceti si putin lenesi, astfel incat detesta sa fie persoane grabite sau agitate in jurul lor. Defecte: duplicitate, intoleranta, subiectivitate.

Cifra 3 – Sunt voiosi si plini de vitalitate. Au o capacitate foarte mare de comunicare si un simt incredibil al umorului de care se folosesc adesea pentru a-si atinge scopurile. Stiu, de asemenea, sa isi valorifice creativitatea. Defecte: se plictisesc repede si in majoritatea cazurilor nu duc la capat ceea ce au inceput.

Cifra 4 – Sunt echilibrati si foarte intuitivi. Daca cifra numelui tau este 4, atunci viata ta va fi traita sub semnul logicii, pentru ca nu te aventurezi niciodata intr-o actiune fara sa fii convinsa ca planul tau nu va fi un succes. Devin adesea obsedati de munca. Defecte: pot deveni prizonierii rutinei si rigizi in gandire.

Cifra 5 – Sunt adaptabili si schimbatori. Nu suporta restrictiile si adora sentimentul libertatii. Sunt buni oratori si reprezinta o muza pentru cei din jur, fiind repede indragiti de cei cu care intra in contact. Defecte: se razgandesc foarte usor si isi irosesc aproape intreaga energie in cautarea placerilor fizice.

Cifra 6 – Sunt persoane pline de armonie interioara si foarte afectuoase. Sunt saritoare si isi asuma cu demnitate responsabilitatile. Pentru a se simti bine, au nevoie de o viata de familie armonioasa. Defecte: barfesc mult si le place sa se bage in problemele celorlalti, fiind lipsite de discretie.

Cifra 7 – Sunt egoisti si egocentristi. Nu tin cont de sfaturile nimanui si au impresia ca numai ceea ce gandesc ei, este adevarul absolut. De multe ori, au de pierdut din aceasta cauza, pentru ca aleg calea cea mai dificila de a-si rezolva problemele, numai sa nu urmeze vreun sfat. Au nevoie de intimitate. Defecte: sunt prea visatori si cam ursuzi.

Cifra 8 – Sunt eficienti, indemanati si ambitiosi. Sunt persoane foarte altruiste si mereu se gandesc la cei cu probleme sociale. Isi asuma cateodata prea multe responsabilitati si se frustreaza cand nu pot duce totul la bun sfarsit. Defecte: pot deveni avari si avizi de putere. ( bubs` :D )

Cifra 9 – Sunt foarte toleranti si cu vederi largi, au o fire lor miloasa si sunt altruisti. Din pacate au nevoie mai intotdeauna de incurajare si de sustinerea celor din jur pentru a da randamentul dorit. Adora calatoriile si au nevoie de un spatiu al lor pentru a se retrage si a medita. Defecte: nu sunt deloc practici.


Si-au lasat amprenta↓


This Article Has 2 Comments
  1. bubu says:

    cum calculasi? mie mi-o dat 8…cred ca nu mai stiu sa adun…big grin* deci 2 e…dar stai putin…nu se potriveste in totalitate,pentru ca nu sunt lenesa,doar cateodata…restul e ok kiss

  2. addicted says:

    Ai calculat bine. eu am calculat gresit bubule! uitasem de Mihaela big grin My bad hee hee kiss

Leave a Reply

Your email address will not be published.