Top top top… ciudatiiiiica!!

Surprinzator, uimitor , stupid dar foarte amuzant :))
Ce faci/crezi cand dogma religioasa, superstitiile si ridicolul sunt amestecate cu legea? Urmariti, analizati si desigur amuzati-va ( desi nu-i de ras ) pe seama celor mai ciudate legi din lume:


 1. In Danemarca legea permite detinutilor sa evadeze din inchisori.
 2. In statul american Florida, este interzis orice act sexual cu un porc spinos.
 3. In orasul Alexandria din statul american Minneapolis, exista o hotarare legala care-i interzice oricarui barbat caruia-i miroase gura a peste, sa aiba vreun contact sexual cu o femeie.
 4. Legile statului Ohio pedepsesc cu inchisoarea pe oricine incearca sa imbete un peste. ( as intreba cine ar face asta!? dar pentru 3 dorinte unii fac ooorice laughing )
 5. In Anglia anului 1837, daca un barbat saruta o femeie fara voia ei, exista o lege care-i permitea femeii sarutate fortat, sa-l muste de nas cat se poate de tare pe barbatul vinovat.
 6. In statul american Vermont, pentru orice femeie care vrea sa poarte o proteza dentara, este nevoie de acordul scris si semnat al sotului acesteia. (iubitule, pot sa-mi pun proteza? Nu chupacabra, esti frumoasa si asa! laughing )
 7. In orasul Baltimore din Maryland, este ilegal sa intri cu un leu intr-o sala de cinema.
 8. Este contrar legii pentru orice cetatean britanic sa moara in interiorul Palatului Parlamentului din Londra. ( da clar! te ia in arest si te tine mort pana iti ” ispasesti ” pedeapsa :)) )
 9. In statul american Oklahoma, orice persoana care se stramba in mod voit la un caine, ajunge la inchisoare sub invinuirea de agresiune asupra celui mai bun prieten al omului.
 10. In Liban, barbatilor le este permis sa intretina acte sexuale cu animalele de sex feminin. Daca in schimb, un barbat este surprins in timpul unui act sexual cu un animal de sex masculin, este pedepsit cu moartea fara niciun fel de proces.
 11. In Indonezia, legea pedepseste masturbarea efectuata fie de barbati sau femei, cu moartea prin decapitare.
 12. In orasul Eureka din starul american Nevada, legea interzice ca un barbat cu mustata sa sarute o femeie
 13. Daca ajungi cumva in orasul Logan County, sa nu saruti niciodata o femeie care doarme, indiferent daca iti este sotie sau prietena. Legile acestui oras pedepsesc acest gest cu inchisoarea.

Si ne mai plangem de a noastra tara :))


Si-au lasat amprenta↓


Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.