Alba neagra

Daca nu e unul e celalalt! Ce tot atatea discutii despre presedinte? De-ar fi iesit Geoana ce era domnilor? Am fi trait mai bine? Buuuuuuuuulllshit!!! La un singur lucru bun ( pt.ei ) se pricep TOTI cei ce ajung la putere si anume la furat. Ca e Basescu, ca e Geoana,Iliescu, Nastase,Boc etc etc. mai bine romanilor nu le va fi. Nu vor veni sa va stranga mana cinstit sa va multumeasca pt.ca i-ati votat, n-o sa va toarne mai mult asfalt, n-o sa va faca alocatiile mai mari si nici pensiile si de-o fac sa fim seriosi unde e interesul si buzunarul mai mare? La EI. Vor veni sa va faca ” tigani imputiti ” si ” nemernicii dracului ” si atat.
Va plangeti degeaba in pumni ca nu a iesit… favoritul si ma refer la romanul care nu a votat pentru/pe interes ( ca e nasu` lui nasu` in PSD,PDL si fara putere/spaga afacerile nu merg etc. ) ca nu rezolvati nimic. Aceeasi prostie si NEFERICIRE ar fi fost si cu celalalt.
Treceti peste ca noua la fel ne va fi. happy


Si-au lasat amprenta↓


This Article Has 1 Comment
  1. geo says:

    asta ziceam si eu, nu stiu de ce au romanii impresia ca ar fi trait mai bine cu geoana cand interesul e acelasi la toti. Prea multe parlamentari si certuri pe tema asta…

Leave a Reply

Your email address will not be published.