Gata!!

M-am saturat, ma jur ! M-am saturat sa privesc in jur si sa vad numai oameni prosti !!! Cum se face dom`le ca roiesc numai in jurul meu? Ce am eu? lipici??? Aaaaah!! Si acuma da, stiu le dau satisfactie enervandu-ma si crizandu-ma dar nu mai pot !! Sunt prea multi ,prea prosti si prea norocosi!

Nu am sa inteleg niciodata de ce oamenii prosti au noroc !? Cum se face ca ei au parte de ceea ce tu nu ai, fara a da prea mult sau deloc din coate!? Tu te lupti ca idiotul  incepand din liceu, inveti ,tragi de tine.. iar ei fara nici un strop de efort hodoronc tronc au parte ori de note mari si-apoi iti fura si locul de munca( DESI sunt prosti de bubuie !!! ).

Sunt satula de ” pilosi “, de :” aaah!! mi-a luat tati masinuuuuta si mi-a ” gasit ” si-un loc de munca pentru care nu treuiie sa fac nimiiiicutz “, de cretinii care ajung acolo unde ar trebui tu sa fii !!!  Cred c-am sa-mi fac bagajele si-am sa plec pe Marte si da am sa rog tot un prost sa-mi dea un sut in fund sa zbor cu nervi !!!! Bye bye.


Si-au lasat amprenta↓


This Article Has 2 Comments
  1. Andra says:

    big hug Vin si eu pe Marte. laughing

  2. addicted says:

    Poti sa vii! Ne facem pe Marte un ” car`ter ” de oameni destepti laughing

Leave a Reply

Your email address will not be published.