Tabu

Infiorator! Urmaream noaptea trecuta un documentar pe National Geographic cu si despre “copii extremi”.

De ce extremi? Oh well pentru ca erau antrenati si incurajati de parinti sa practice boxul de la varsta de 3 ani, caci nu-i asa!? de ce te-ai juca cu ceilalti copilasi la varsta asta cand poti sta de dimineata pana seara in ring invatand sa pocnesti grav un alt copil de 3, 4 ani?Mai trist era faptul ca antrenorii profitau de faptul ca micii boxeori erau in stare sa faca ORICE ca sa-si multumeasca parintii (care desigur stateau in afara ringului si zbierau.. nu, nu de durere ci de fericire si de mandrie !? ) si stateau in ring pana….. castigau! Ziceau scumpii parinti ca de le-ar muri copilasii in ring nu le-ar pasa, ar fi mandri de ei caci boxul e o arta pentru care se merita sa mori!? Cred ca de aia-i si fac unul dupa altul straight face

E scandalos!! Adica inteleg, ai un ritual de cand China ,te tii de traditie si doresti sa te maltratezi, sa le faci pe plac ” zeilor ” dar.. lasa copilul sa decida daca vrea sau nu sa faca acelasi lucru!!!

O alta ” arta ” si-un alt ritual care m-a facut sa nu mai dorm a fost cel in care adolescentii se taie pentru a-si dovedi credinta. straight face Si nu ma refer la doua, trei zgarieturi ci efectiv se loveau cu niste lame pana sangerau groaznic! Desigur toata ” incitanta treaba ” se facea in centrul satului, cu parinti, rude si alti straini pe langa iar cel care pierdea cel mai mult sange pana sa lesine, era considerat ….castigator!? Si daca murea oh na asta e, ce mare lucru? Erau cei din familie extrem de mandri si nerabdatori sa trimita si urmatorul copil sa faca acelasi lucru.

Numesc asta PROSTIE! Se presupune ca ar trebui sa-ti protejezi copilul, sa nu aiba nici macar o zgarietura… nu sa-l trimiti de dragul ” traditiei ” sa se mutileze, sa MOARA!?

Si-acum zic: Slava Domnului ca traiesc aici si-am dreptul sa ALEG!!


Si-au lasat amprenta↓


This Article Has 1 Comment
  1. dada says:

    de ar fi doar astea ..

Leave a Reply

Your email address will not be published.