Frapant

… şi mă gândeam că nu mă mai poate mira nimic! Se pare că m-am inselat.  Când am ieşit ieri la plimbare cu bubu, ne-am oprit într-un parculeţ de ” bolfoase ” adică de copilaşi frumuşei şi grăsunei. Toate bune si frumoase, linişte şi pace până în momentul în care apar alţi 3 copii mai măricei, 2 băieţi şi o fată ..

Am luat parte la comentarii puerile ,la conversaţii de genul ” ţi-ai făcut tema? ” ( după asta ne-am şi dat seama că n-au mai mult de 10 ani!? ) şi-apoi am auzit o perlă, dar ce perlă frate ,d-aia a la Stirile de la ora 5. Fata era fugărită de baiatul mai mare şi la un moment dat se opreşte şi-ntreabă ” Şi dacă mă prinzi ce imi faci? ” ,replica băiatului fiind: ” Te omor şi te violez!!!!! ” cu zâmbetul pe buze.  Am făcut ca babele ochii cât cepele, ne uitam una la asta şi nu ne venea să credem ce-a spus …  De-ar fi fost singura perlă POATE mi-aş fi revenit dar când celălalt baiat ( mai grăsuţ ) a luat-o la fugă ăsta mai tare în clanţa dar slab sus la mansardă ii spune ” Lasă că dacă te prind scot slănina din tine!!! ” , eh poftim cultură. Băi şi copilul ala părea, PĂREA, bine crescut , îngrijit etc. Groaznic, groaznic, groaznic!!!!

Şi mă intreb acum.. de la a zice la a face ( din curiozitate,plăcere, prostie ) cât mai este!?

Thanks sis`.


Si-au lasat amprenta↓


This Article Has 22 Comments
 1. yuri says:

  S-au uitat prea mult la ştirile de la ora 5 happy Din păcate cam ăsta e vocabularul copiilor din ziua de azi…aud la TV, aud la adulţi, aud la copiii mai mari şi li se pare “cool”. Habar n-au ce zic de fapt.

 2. addicted says:

  @yuri: La fel si cand vor face… ” habar nu vor avea ” . Trist!

 3. Loryloo says:

  Si eu ma mir de fiecare data cand vad copii pe strada, prin autobuz, pe oriunde, majoritatea comportandu-se asa… Chiar spuneam ca in zilele astea, copiii au mai mult tupeu decat astia mari! Mai multa nesimtire, mai mult curaj sa vina chiar la tine, mare, sa iti spuna ca te alearga pana nu stiu ce, nu doar la cei de teapa lui.
  Si cand te gandesti cum eram noi…

 4. addicted says:

  @Loryloo: Stiu, d-aia am si ramas atat de uimite.. pentru ca noi NU eram asa! Noi nu stiam sa ne spunem ” prostule ” dapoi sa injuram? sa iesim la.. agatat? straight face Stiam de ata, de sotron si de bun simt.
  E urat acum, foarte urat si-n uratenia asta ne vom creste copilasii ….

 5. Delia says:

  Mda, si normal ca n-a aparut. frustrated
  Incerc asa :
  http://www.youtube.com/watch?v=lRGCCc_zEhE

 6. Delia says:

  Uitati-va la link-ul ala. winking

 7. addicted says:

  F.tare/interesant! Se potriveste … Uite d-aia am sa fiu atenta la lucruri mari si grave pe care am sa le fac.

 8. Delia says:

  Cu placeeeeeeeeeeeere. big grinbig grinbig grin
  E bine asa sis? laughing

  HI! HA! HU! laughing

 9. addicted says:

  @Delia: Hu ha hi esti drac. sad

 10. Nice says:

  Mai mult decat frapant…ingrijorator. sad

 11. addicted says:

  @Nice: … si infricosator. straight face

 12. Nice says:

  Si nu e ok sa stam cu bratele incrucisate, sa ne miram si sa dam vina pe familie si anturaj, pe mass media , pe societate in general. Acestor copii trebuie sa li se aduca aminte constat diferenta dintre bine si rau, se pare ca deja nu o mai constientizeaza. Daca au stiut-o vreodata… Dar vina cea mai mare o poarta fara indoiala familia, care practic ii indeamna la un astfel de comportament. Ii forteaza sa fie duri, rai, inumani. Si nu, nu e deloc prea mult spus.

 13. addicted says:

  @Nice: D-aia e bine de mic sa-l inveti ce-i bine, ce-i rau si de e nevoie sa-l tii ( moderat ) din frau caci mai tarziu degeaba incerci sa-i scoti din cap si sa-l dezveti de chestii care-i plac ..

 14. Twenty says:

  This world is fucked up.. mai ales Romania big grin

 15. ana says:

  Acasa poate fi un sfant, cel mai cuminte baiat iar parintii sa nu-si dea seama de comportamentul lui de salbatic straight face

 16. addicted says:

  @ana: Ihim. In casa ingerasi pentru ca stiu ce-i paste iar afara mici animalute. happy

 17. Diana says:

  De la a zice la a face e de multe ori o cale foarte lunga.
  Nu asta e problema.
  Ci ca se intampla. Poate la 1 din 100 care zic… dar se intampla…

 18. addicted says:

  @Diana: Nu e o cale foarte lunga cand curiozitatea este extrem de mare, ca sa nu mai zic ca baiatul avea un zambet pe fata foarte pervers cand alerga fata si arunca cu chestii in ea ..

Leave a Reply

Your email address will not be published.