Hate it.

Mi-am adus aminte de ce URĂSC vara !!!!! Ce poate fi domnule aşa fain în/la vară când NU POŢI IEŞI şi stai şi freci menta în casă!?Daca ieşi la ” plimbărică ” rişti să-ţi faci capul cât China,să transpiri mult, să te pârleşti ca un porc la rotisor şi să te alegi cu o frumoooooasă insolaţie. Yeeeey vara rulează… NOT!!

Aş da orice să fie mereu primăvara, atunci nu trebuie să ies DOAR între anumite ore , nu-s arsă toată ziua de soare, duc lipsă de dureri de cap, de aglomeraţie şi de mirosuri de toate naţiile.Nu voi fi convinsă în veci că vara e frumoasă( cu excepţia ploii ), că poţi merge la mare ( Marea Neagră? Nooo thanks. ) ,că te poti bronza, când toate astea sunt acoperite lejer de zeci de minusuri.

Vară = Caniculă => BLEAH!


Si-au lasat amprenta↓


This Article Has 40 Comments
 1. Ioana says:

  heey, vara is naaaais!! uite, vara te poti bronza, poti inota, poti manca doar chestii neingrasatoare gen castraveti, rosii & co, vara ai vacanta, vata mergi in excursii, vara stai noaptea pana tarziu.

  summer is love ♥♥

 2. addicted says:

  @Ioana: Poti sta si primavara pana tarziu daca ai o anumita varsta, te poti bronza artificial ( stiu e daunator dar la urma urmei daca nu te protejezi si cel natural e. ) ,poti inota si primavara dar mai putin laughing
  Despre fructe si legume nu am ce sa zic, intradevar vara ai o gama mai larga si la asta e un plus, dar restul pentru mine sunt = 0 datorita caniculei si-a lesinurilor de pe strazi si de la locurile de munca. Summer is not love, not for ME!

 3. kiddo. says:

  Gugustiuc pai daca urasti vara ce cauta poza aia cu “Summer” pe desktop-ul tau?thinking
  big grin

 4. Twenty says:

  Deci.. as vrea sa spun big grin Uraaaaaascccccc varaaaa.. (cel putin ACUM). De ce ?

  MOR de cald in camera.. am si geamul deschis si usa de la camera, stau la bustul gol si tot MI-E CALD sad.. Fuck the summer! Pff de aveam piscina acum saream pe geam in ea laughing

 5. addicted says:

  @kiddo.: Pai acolo era apa, racoare, liniste si pace…asta-mi transmitea poza! E ca si cum iti pui o poza cu iarna DAR pentru ca iti place zapada nu gerul winking Ai inteles kiddo? big hug
  @Twenty: Same shit here. Am stat ieri si ne-am plimbat ca melcii intr-o camera in alta, faceam curent dom`le laughing
  Screw SUMMER!!

 6. Twenty says:

  Eu am luat un capac de plastic de la un castron mare laughing Facea bine vant laughing

 7. addicted says:

  @Twenty: rolling on the floor
  Auuualeu merge ” tzutz ” !!Bate briza pana aici. laughing

 8. Twenty says:

  Mie asa-mi place vara sa stii big grin cu adiere smug cu briza.. d-astea laughing Sa simt adierea day dreaming

 9. Delia says:

  La mine-n casa e RACORICA. love struck big grin

 10. addicted says:

  @Twenty: Sa curga suav pe pieptul pletos DAR vanjos o adiere de vaaaara, un cub de gheata o… Delia-n maieu ud fara sutien!! VIATA fRrRRrrate. laughing)

 11. Ioana says:

  @addicted: Nu=i chestie ca primavara poti sta afara doar daca ai o anumita varsta, e chestie ca primavara seara e FRIG RAU!

 12. kiddo. says:

  am inteles…multumesc ptr informatie.winking

 13. addicted says:

  @kiddo.: Tu ce-ai? Cred ca iti este dor de o bataie cum mi-e mie dor de primavara. sad
  @Ioana: Nu e frig rau, ca poti sta lejer cu o gecuta subtire pe tine . Ehh in fine, fiecare cu anotimpurile lui/lor. big grin

Leave a Reply

Your email address will not be published.