Joburi „murdare”

Adormit profesionist Dacă eşti dependent de butonul de snooze (butonul care îţi face alarma să sune peste 5/10 minute… numai să mai dormi puţin) te poţi angaja ca un adormit profesionist. Sunt oameni care sunt plătiţi ca să doarmă pentru ca doctorii şi oamenii de ştiinţă să îi analizeze pentru a determina diferite forme de tulburări ale somnului.

Mirositor de prosoape de hârtie

Majoritatea firmelor producătoare de prosoape de hârtie preferă ca produsul lor să fie fără miros înainte, în timpul şi după folosire. Cum îşi dau ei seama dacă produsele se ridică la aşteptări? Angajază un mirositor de prosoape care înştiinţează firma producătoare dacă produsul lor miroase sau nu ciudat.

Curăţător de vomă

O parte urâtă la roller coastere este aceea că îţi poţi vedea  mâncarea după ce ai mâncat-o. Dacă se întâmplă aşa ceva, unele parcuri de distracţii au angajaţi al căror singură responsabilitate este să cureţe voma de unde a aterizat. Rhys Owen, un curăţător de vomă angajat la parcul de distracţii Thorpe Park din Anglia, spune cu nonşalanţă: „Iubesc roller coasterele şi faptul că mă pot da pe gratis face acest job să merite efortul.”

Degustător de mâncare pentru animale

Dacă animalele ar putea vorbi probabil că nu ar mai fi nevoie de astfel de angajaţi, dar cum ele sunt necuvântătoare cineva trebuie să facă şi munca asta. Degustătorii trebuie să analizeze de la textură până la duritate şi gust. De obicei ei nu înghit mâncarea, locul de muncă fiind prevăzut cu un pahar în care se pune apă şi un loc unde să scuipe mâncarea deja mestecată.

Cizelator de materiale

Când vă veţi cumpăra următoarea pereche de pantofi uitaţi-vă un moment la ei. Nu au cute sau riduri nu? Asta pentru că într-o fabrică de încălţăminte exită niste oameni cu un job foarte important, şi anume să scoată orice cută/rid din materialul din care sunt făcuţi pantofii. Ei folosesc o maşinărie specială, ca un fier de călcat.

Meserii ideale, ce mai!? La noi e una şi bună: pupincurist. happy

via mail


Si-au lasat amprenta↓


This Article Has 9 Comments
  1. Daniel Rosca spune:

    Adormit profesionist… interesant. Numai sa nu ma urmareasca un grup de creepy pervs care se autointituleaza doctori. happy

  2. Rux spune:

    curatator de voma? bleahh…

  3. Sorina spune:

    Ala cu somnul parca ma atrage rolling on the floor. As fii cea mai buna la asta. Job greu si solicitant, zau asa.

  4. 20T spune:

    Cum ar suna sa te duci la o fata sa o cuceresti.. si incepeti sa discutati mai multe printre care si „Cu ce te ocupi ?.. Pai, sunt curatator de voma/degustator de mancare pentru animale profesionist cool.. Tu ?” laughing

  5. addicted spune:

    @20T: ” Schimbatoare de pampers de adulti! „ar zice. laughing

  6. Diana spune:

    Hai ca unele nu sunt asa rele. :lol:

  7. kiddo. spune:

    Mie de obicei cand imi suna alarma o opresc si mai dorm inca 1 ora,nu 5-10 minute.blushing
    Am fost obligata la un moment dat sa mananc mancare de pisici.Si nu e chiar atat de rea.laughing

  8. Eugen spune:

    Cineva trebuie să se ocupe şi de treburile mai puţin plăcute.

  9. addicted spune:

    @Eugen: True true, ce bine ca nu suntem noi aia. laughing

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *