Ha ha

O blonda intr-un bar vrea sa faca cinste:
– O Skol la toata lumea!

Un politist examina un geam spart:

– Exact cum mi-am imaginat. Spart pe ambele parti !!!
Un american, un neamt, un evreu si un negru prin padure. Cade o omida pe american. asta o arunca pe neamt, asta pe evreu, asta pe negru. Negrul o ia si o mananca. Cade alta omida pe american. Asta o arunca pe neamt, asta pe evreu, iar evreul spre negru:
-Nu cumperi o omida?

Ingrijorati de numarul mare de atacuri ale ursilor asupra oamenilor din vara asta, Ministerul Apelor si Padurilor din Alberta a publicat un mesaj de avertizare catre turistii montani in care se prezentau 3 masuri de baza in evitarea “conflictelor” cu usrsul grizzly si anume:
1. circulati doar in grupuri si fiti siguri ca aveti asupra Dvs. un clopotel care sa faca zgomot evititand intalnirea tet-a-tet cu ursul !
2. aveti asupra Dvs. un spray cu piper cu care sa puteti spray-a ursul in cazul unei intalniri tet-a tet !!
3. este foarte important sa puteti face diferentierea dintre fecalele de urs negru (care nu ataca omul) si grizzly (care e cel periculos). Fecalele de urs negru contin urme de afine, conuri de brad si blana de animale mici (gen veverita) in timp ce fecalele de grizzly contin urme metalice de clopotei si miros a piper !

via


Si-au lasat amprenta↓


This Article Has 3 Comments
  1. […] Ieri, un premiu deosebit ne-a fost oferit(mie si lui Dragos) de  Grapefruits , Spacedust, Paul si Addicted, iar azi ma grabesc sa-l impart cu toti cei din blogroll, dar si cu Diana, Andreea, Nora si […]

  2. daniela says:

    tari bancurile laughing))) m-ai facut sa rad un pic

  3. alina says:

    criminale bancurile laughing

Leave a Reply

Your email address will not be published.