Mulţumim!

Cui? Păi conducerii în primul şi în primul rând pentru că îşi permit şi permit ALTORA să facă ce vor şi desigur ţiganilor care ne-au făcut de ruşine într-un fel sau altul, mai grav sau mai puţin grav şi din cauza cărora acum suntem toţi catalogaţi ca fiind LA FEL! Nu am avut nimic cu ţiganii niciodată, unii sunt de N ori mai buni şi mai muncitori ca noi, dar toate ţin până într-un anumit punct şi la mine asta a ţinut până AICI:

Franţa cere carantină pentru România şi Bulgaria


” Franţa propune restricţionarea dreptului de liberă circulaţie al tuturor cetăţenilor români şi bulgari, scrie ziaristul Svetoslav Terziev de la cotidianul Sega, citat de Agerpres.

Pe 6 septembrie, Parisul organizează un summit fără precedent, dedicat problemei imigrării romilor din Româna şi Bulgaria, la care vor fi prezenţi miniştrii de interne ai Belgiei, Marii Britanii, Germaniei, Greciei, Spaniei şi Italiei. Secretarul de stat francez pentru afaceri europene, Pierre Lellouche, dezvăluit că la acest summit se va discuta despre izolarea celor două ţări din sud-estul Europei. El a declarat pentru cotidianul Figaro că dreptul românilor şi bulgarilor la liberă circulaţie poate fi restricţionat până când aceştia nu întreprind măsuri eficiente pentru integrarea romilor.

Cele două state care se vor afla în centrul atenţiei summitului nu sunt invitate, nici Comisia Europeană care nu-şi-a ascuns surpriza în legătură cu această iniţiativă, scrie Svetoslav Terziev, care a provocat săptămâna trecută o reacţie dură din partea ambasadorilor Franţei şi Italiei la Sofia cu o analiză în care critică atitudinea Parisului faţă de romii români şi bulgari. ”

sursa

Era inevitabil să se întâmple asta!


Si-au lasat amprenta↓


This Article Has 16 Comments
 1. Mihaela spune:

  Mie mi se pare foarte normal ce se intampla, pentru ca statistic vorbind, majoritatea rromilor (repet, majoritate statistica) este o amenintare publica si in Romania. Cersetorii care se tin scai de tine si daca nu le dai nimic, cand te prind pe o alee mai intunecata te lovesc sau te scuipa, „femelele” care se aciueaza pe la toate colturile si te ataca cu „hai sa-ti ghicesc, manca’ti’as ochisorii sau te blestem de nu te vezi” , politistii care nu se baga cand e vba de rromi ca le e frica etc. etc. Si e vina conducerii care nu baga legi aspre impotriva comportamentelor deviante ale comunitatilor de rromi si e vina politiei care nu le aplica cu seriozitate nici pe cele in vigoare. Prin indolenta, statul roman incurajeaza astfel de comportamente, si cum ni-i crestem – asa ii avem. Si cica „discriminare”… Nu e vba de discriminare aici! E vba de comportamente antisociale efectuate constant de rromi. Asta e realitatea. Si din moment ce alte state europene au impus un set de reguli care sunt acceptate si care functioneaza la ei in tara, normal ca ar face orice sa scape de scursurile din Romania si ca prea putin le pasa de e rrom sau roman ala care vrea sa emigreze. Rromii sunt in majoritatea lor ca o plaga sociala – cine naiba ii vrea sa le infecteze populatia?! Si daca se tot vb despre drepturile rromilor, hai sa vbim putin si despre drepturile omului care sunt incalcate de rromi constant. Repet, ma refer la categoria larga de rromi care nu au job-uri si niciun fel de venit stabil si umbla cu mana intinsa sau cu mana in buzunarele trecatorilor..

 2. cristishady spune:

  Dar de ce nu-i integreaza ei? Nu se bateau cu pumnii in piept ca noi nu stim s-o facem? Au sansa acum sa dovedeasca de ce sunt in stare.
  Mi-e scarba ..

 3. Mihaela spune:

  @ cristishady – de ce sa se complice? de ce sa repare ei ce am gresit noi? Ei au ajuns la stadiul la care sunt de dezvoltare socio-economica si pentru ca au rezolvat demult probleme de genul asta. Nu ii ridic in slavi pentru ca eu consider ca acolo umbla cainii cu covrigi in coada, dar ii apreciez ca isi controleaza „problemele” de genul asta.

 4. addicted spune:

  @cristishady: Nu suntem noi in stare si-i cunoastem ,dapoi ei!? De la vorbe la fapte .. cale lunga. In multe putem spune si noi ca le dam ceata insa nu-s sanse dar na.. vorbim. happy
  @Mihaela: E pacat ca pe langa faptul ca-i trimit inapoi ( lucru normal! ) nu ne vor mai permite sa.. emigram. Suferim toti din cauza lor si-i vina statului pentru ca nu rezolva problema asta!!!! Ei nu platesc taxe, impozite , stau la colt si cer iar daca nu le dai o patesti.
  Mi-e sila de situatia asta.

 5. Paul spune:

  am auzit si eu stirea si am ramas fara cuvinte straight face ..dar cum ai spus si tu „Era inevitabil să se întâmple asta!”, dar oricum e..trist sad straight face straight face

 6. addicted spune:

  @Paul: Pentru cei care sunt acolo si muncesc cinstit si pentru noi cei care vrem sa mergem sa muncim cinstit da e f.trist. Oricum Romania sau ma rog, cei de la conducere vor sta cu mainile in san ca deh.. ei TRAIESC BINE! happy

 7. Lusio spune:

  @addicted: Ai votat la ultimele 2 alegeri ?

 8. addicted spune:

  @Lusio: De cand am buletin votez, e un drept castigat cu greu deci ” profit ” de el, cu cine am votat nici nu cred ca, conteaza.Ca-i Base la putere c-ar fi fost …. altul, bine pt noi oamenii de rand nu ar fi fost! Mereu e un loc de ” daca ” indiferent de cine e ales.

 9. Lusio spune:

  N-am votat decat 1data.. la ultima. Si cred ca o sa mai treaca ceva ani buni pana mai apare inca o stampila pe buletin. happy

  Frati’mio avea tot una si si-a scos’o.. a racait-o ca pe abtipild laughing

 10. addicted spune:

  @Lusio: Cred ca multi se vor abtine la urmatoarele ..

 11. klausen1976 spune:

  cred ca toata povestea asta , ca si in cazul intalienilor are l baza un substrat olitic … au nevoie sa arunce praf in ochii opiniei publice … magrebienii le fac mai multe problema, dar trebuie sa ii inghita …
  posibil va trece si povestea asta …

 12. addicted spune:

  @klausen1976: Sincer?Sper sa treaca fara a se tine de ceea ce-au ( acum ) de gand.

 13. Hai ma, nici eu nu vreau sa fiu rau dar…ai vazut tu tigan muncitor sad ? Si daca da, ce „muncea” ?
  Nu vreau sa fiu catalogat drept rasist, nu am nimic de împartit cu ei, dar ceea ce fac majoritatea, atat în tara cat si peste hotare întrece legile moralului.

 14. addicted spune:

  @Andreihappyday: Muncea cu ziua la prasit sau cara diverse chestii. Tatal meu e ajutat la magazin de un tigan si stiu ca unii chiar vor sa munceasca si te ajuta!!!

 15. smile spune:

  Mate. This blog site is awesome! How do you make it look like this !?

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *