Listen

“I believe a strong woman may be stronger than a man, particularly if she happens to have love in her heart. I guess a loving woman is indestructible.”


Si-au lasat amprenta↓


This Article Has 13 Comments
 1. Baby R. says:

  cam asa e…

 2. Diana says:

  Cât adevăr…

 3. ZuZu says:

  Corect devil, se vor cam oftica baietii dar acesta e adevarul dragilor .

 4. Cosmin says:

  Daca zic ceva cred ca mi-o iau, asa ca mai bine tac laughing

 5. addicted says:

  @Cosmin: O femeie indragostita chiar simte ca poate face imposibilul. happy Si nu, nu iti sare nimeni in cap de iti zici PAREREA.
  @Diana: @Baby R.: Fetele stiu, baietii se-nfoaie si ataca.. presimt asta. laughing

 6. Baby R. says:

  e o vorba: cere-mi imposibilul si o sa il fac posibil… hee hee

 7. cristishady says:

  “I believe a strong woman may be stronger than a man, particularly if she happens to have love in her heart. I guess a loving woman is indestructible.
  Dar, ca orice om care iubeste persoana nepotrivita, tot dragostea asta le si distruge, si fac chestia cu “indestructible” sa fie doar un cuvant mare.. ca si multe alte cuvinte spuse de catre barbati sau femei la fericire.
  neah, scz ..stric eu tot cheful, se pare ca is la ora in care mi-am adus aminte de multe cuvinte mari care au ramas doar..cuvinte.
  Insa, ca sa ma mai scot basma curata si sa nu-mi iau posetute in cap de la fetele de pe aici, hai sa zic ca o dragoste impartasita si adevarata te face indestructibil, si asta indiferent de sex ( sau ar trebui, cel putin).

 8. addicted says:

  @cristishady: Nu stiu de ce aveti impresia ca fetele nu sunt in stare sa va accepte parerile, eu nu am lasat niciodata de-nteles asta, nu tin parte numai femeilor si accept parerile indiferent de ce natura sunt ele. DECI spuneti ma ce vreti sa spuneti ca nu va da nimeni in cap. happy
  Cat despre ce ai zis ai dreptate in ambele parti, ce initial pare indestructible poate fi cu usurinta transformat in destructible.

 9. cristishady says:

  Dar eu nu am zis ca fetele nu pot accepta parerea barbatilor ..eu nu fac deosibiri la multe lucruri intre sexe, daca un om nu accepta alte pareri poate sa fie el barbat/femeie/hermafrodit, pe a lui o va tine indiferent daca are dreptate sau nu, si nu va accepta nici macar alt punct de vedere, d-apoi sa fie criticat.
  Iar la faza cu posetutele am glumit, aici nu era vorba de parerea vs parerea fetelor, era vorba despre parerea mea putin diferita fata de parerea unui grup, asa ca am scris in gluma acea parte.
  bine, ca azi noapte a fost noaptea “posetutelor” asta este partea a doua, ne adusesem aminte de un prieten care sfarsise odata batut cu posetutele in cap de niste femei si ..a picat la fix laughing.

 10. addicted says:

  @cristishady: Tu-ti zici parerea daca celalalt o tine pe a lui, e limitat si nu accepta si parerea altora sa fie sanatos. happy
  Posetute pe la mine nu se primesc, doar flori si raceala. laughing

 11. bubu says:

  @Cristishady: Chiar de nu le e impartasita iubirea, tot indestructibile sunt pentru ca merg inainte si lupta pentru ceea ce vor….si devin mai puternice dupa toate esecurile prin care trec in ceea ce priveste iubirea.La fel cred ca e si in cazul barbatilor. Eu vb si din experienta proprie,ca mi-am luat multe “suturi” in fund,dar m-am ridicat si am mers inainte.

 12. Loryloo says:

  Like like liiiiike!

 13. Hubba Bubba says:

  Ma, da’ stiu io ceva care o distruge cat ai zice “peste”. Si la corazon ma refer acia.

Leave a Reply

Your email address will not be published.