Ei trăiesc printre noi.

” 1.Un tip a cumparat un frigider nou pentru casa lui.Ca sa scape de cel vechi,l-a pus in fata casei cu un carton pe el,pe care scrie: E gratis, il vrei,ia-l acasa.4 zile a stat frigiderul acolo si nimeni nici macar nu s-a uitat la el.A realizat ca oamenii erau prea neincrezatori in aceasta oferta. Asa ca a decis sa schimbe cartonul : Frigider de vanzare cu 100 ron. A doua zi cineva l-a furat!!!

Ei traiesc printre noi!

2.Intr-o zi mergeam pe plaja cu niste prieteni cand deodata cineva a tipat: “Uite o pasare moarta!”… cineva s-a uitat in sus spre cer si a exclamat : “unde,unde?”
Ei traiesc printre noi!!!

3.Cand se uita la o casa, fratele meu a intrebat agentul imobiliar in ce directie este nordul,el a explicat ca nu vrea ca soarele sa-l trezeasca in fiecare dimineata.Ea a intrebat “Soarele rasare in nord?” . Cand fratele meu i-a explicat ca soarele rasare in est de ceva timp,ea a dat din cap si a zis: “Oh,nu prea tin pasul cu lucrurile astea.”

Ei traiesc printre noi!!!

4.Luam pranzul intr-o cafenea, cand fara sa vrem am auzit-o pe angajata ca vorbea despre o arsura pe care a facut-o la sfarsitul saptamanii cand mergea spre plaja cu masina.A condus cu ea decapotata,dar nu credea ca se va arde pentru ca era in mers.
Ei traiesc printre noi!!!

5.Sora mea are un fel de cutit in masina care este special pentru a taia centura de siguranta in caz ca ramane blocata din cauza unui accident.Ea il tine in portbagaj.
Ei traiesc printre noi!!!

6.Umblam cu un prieten cand am vazut o femeie cu un cercel in nas, de care era atasat un lantisor pana la cercelul din ureche.Prietenul meu a zis “Nu se va rupe lantul de fiecare data cand va intoarce capul?”. A trebuit sa-i explic ca nasul si urechea unei persoane raman la aceiasi distanta una de cealalta indiferent in ce directie va intoarce capul…
Ei traiesc printre noi!!!

7.Nu mi-am gasit bagajele in zona pentru bagaje din aeroport.Asa ca am mers la biroul bagaje pierdute si i-am spus femeii de acolo ca bagajele mele nu au aparut.Ea a zambit calm si mi-a spus sa nu imi fac griji deoarece ea este pregatita si instruita profesional si ca sunt in maini bune.”Acum … ” m-a intrebat ea :”A ajuns avionul dumneavoastra?”
(Eu lucrez cu astfel de oameni)
Ei traiesc printre noi!!!

8.Cand munceam la o pizzarie am observat un barbat care a comandat o pizza mica la pachet.Parea sa fie singur si bucatarul l-a intrebat daca doreste sa taie piza in 4 sau in 6 feli.A stat si s-a gandit un pic inainte sa raspunda: “Lasa in 4 feli,nu cred ca imi este destul de foame sa mananc 6 feli.”
Da,Ei traiesc printre noi!!! “

Din păcate pentru noi restul, nu doar trăiesc printre noi, dar se şi reproduc!! loser


Si-au lasat amprenta↓


This Article Has 6 Comments
 1. Baby R. says:

  sunt peste tot… laughing
  kiss maxim

 2. addicted says:

  @Baby R.: Din pacate. Eh e bine ca totusi in prostiile pe care le fac au si simtul umorului! laughing big hug

 3. Orris says:

  pentru 3. ce coincidenta..chiar azi-noapte am auzit si eu exact acelasi lucru de la un tip.si are 21 de ani. aproape ca m-am inchinat, cum sa crezi vreodata ca sorele rasare de la nord??..sad..m-am intristat

 4. addicted says:

  @Orris: Daca are 21 de ani nu inseamna ca e .. inteligent sau ca stie MULTE!Are el timp sa invete destule pana imbatraneste. laughing

 5. Spiridusha says:

  rolling on the floor))) incredibil, dar adevarat…

 6. addicted says:

  @Spiridusha: Hell yeah! Doar la noi. laughing

Leave a Reply

Your email address will not be published.