Horoscopul lunii decembrie

Horoscop Berbec, decembrie 2010: Dragoste si cuplu

In viata sentimentala a Berbecilor, in luna decembrie 2010 sunt posibile doua scenarii.

Varianta pesimista pune relatiile intr-un con de umbra si aduce diverse nemultumiri, pe care, contrar obiceiului, nu le exteriorizezi, ci le rumegi mocnit, sporindu-ti astfel amaraciunea. Disconfortul emotional poate fi risipit prin comunicare, dar esti oare dispus(a) sa comunici?

Al doilea scenariu indreapta viata amoroasa spre zone oculte, spre mistere si tabuuri. In acest caz, decembrie 2010 este o perioada buna pentru a “sapa”, a descoperi, a experimenta in acest sens. Este vremea cartilor lui Freud, a vrajilor de dragoste sau a experimentarii iubirii tantrice.

Horoscop Berbec, decembrie 2010: Cariera si bani

Din a doua saptamana a lunii decembrie 2010, conjunctia Marte-Pluto iti rascoleste ambitiile, te ajuta (ba chiar te instiga!) sa te concentrezi asupra scopurilor, sa actionezi in forta pentru atingerea lor.

Este de dorit sa folosesti energia generata de conjunctia Marte-Pluto in actiuni dificile, care cer putere si tenacitate.

Atentie: exista un risc de ciocniri dure cu sefii sau autoritatile sau de lezare a pozitiei, a reputatiei ori a imaginii!

Financiar, perspectivele sunt bune, mai ales pentru afaceri, investitii si venituri din colaborari sau din surse colaterale.

Horoscop Berbec, decembrie 2010: Sanatate si echilibru psihic

Lasand la o parte presiunea la care te supune conjunctia dintre Marte (stapanul zodiei tale) si Pluto, este posibil sa apara si alte probleme, fiindca pe data de 10 decembrie 2010 Mercur, stapanul casei sanatatii, incepe sa retrogradeze.

Rezistenta scade, reapar vechi slabiciuni, se ivesc altele noi, iar stresul este in floare.

Respecta orele de odihna si weekend-urile si nu ocoli medicul!

Horoscop Taur, decembrie 2010: Dragoste si cuplu

Esti in gratiile lui Venus, planeta iubirii, aflata in casa cuplului. Binevoitoare si aducatoare de sansa, Venus iti daruie un plus de putere de seductie si te ajuta sa reusesti in ceea ce-ti propui legat de relatii.

Este o perioada buna pentru debutul unei noi legaturi, pentru reinnodarea uneia vechi sau pentru relansarea celei prezente.

Activitatile in doi sunt mai placute ca altadata. Ai o mare usurinta in relatiile cu sexul opus, asa ca nu pierde sansa de a profita de acest lucru.

Horoscop Taur, decembrie 2010: Cariera si bani

Decembrie 2010 este o luna favorabila proiectelor de echipa si actiunilor colective. Colaborarile sunt profitabile, contractele sunt avantajoase. Esti apreciat si ai o popularitate de zile mari. Toate acestea pot contribui din plin la succes.

Afacerile merg si ele bine (daca ai afaceri). Daca nu ai, te alegi oricum cu niste avantaje materiale, sub forma de surplus financiar, de cadouri sau de alte bonusuri care vin catre tine direct sau prin intermediul perechii, asociatilor etc.

Horoscop Taur, decembrie 2010: Sanatate si echilibru psihic

Te simti mai fara vlaga in prima saptamana a lunii decembrie 2010, dar ulterior energia sporeste.

Totusi, a avea energie nu este intotdeauna echivalent cu a fi sanatos. Si cum Saturn s-a inscaunat pe termen lung in casa sanatatii, nu ai voie sa treci cu vederea nicio neregula in functionarea organismului. Atentie mai ales de Sarbatori!

In ultima decada a lunii decembrie 2010, sub careul Marte-Saturn, lucrurile pot scapa de sub control.

Horoscop Gemeni, decembrie 2010: Dragoste si cuplu

Decembrie 2010 ar putea fi o luna zbuciumata. Ar fi bine sa fie vorba doar de stres si agitatie dar, daca nu ai un horoscop armonios, se poate sa fie mai mult.

In prima decada din decembrie 2010, Marte, aflat in casa cuplului, face careu cu Jupiter si Uranus si poate iesi cu scantei. In decada a doua, Soarele face careu, din aceeasi casa, cu aceiasi Jupiter si Uranus. Apoi Mercur retrograd repeta schema – si, uite asa, neintelegerile se tin lant.

Preocuparea pentru cuplu este mare, dar conjunctura este dificila, deci ai nevoie de calm si diplomatie ca sa nu-ti deteriorezi relatiile.

Abia spre Revelion se calmeaza spiritele.

Horoscop Gemeni, decembrie 2010: Cariera si bani

Decembrie 2010 poate fi o luna cu realizari, dar implinirile nu vin usor, ci trebuie sa lupti pentru ele, sa faci fata rivalitatilor si adversitatilor, sa depasesti obstacole, sa te zbati.

Pot sa apara situatii de criza, discutii cu colaboratorii, iar unele relatii de lucru sa devina foarte tensionate. In final, vei avea insa sorti de izbanda.

Luna decembrie 2010 este incordata si la nivel financiar. Ramane de vazut daca este incordarea omului care se straduieste sa faca o investitie buna ori sa castige mai mult, sau incordarea celui strans cu usa.

Horoscop Gemeni, decembrie 2010: Sanatate si echilibru psihic

Stres, mult stres. Tensiune nervoasa, poate chiar un risc de depresie. Nu esti in apele tale, e clar.

In plus, in decembrie 2010 mai exista si un risc de infectii, intoxicatii sau contaminari.

O cura de vitamine, masajul, meloterapia, cromoterapia, aromaterapia sau procedurile cosmetice te detensioneaza si te ajuta sa suporti mai bine aceasta perioada ingrata.

Horoscop Rac, decembrie 2010: Dragoste si cuplu

Treci printr-o perioada dominata de emotii intense si subiective. Ai reactii de atractie sau de respingere puternice, instinctive si irationale. Acestea se repercuteaza la nivelul relatiilor de cuplu, afaceri, prietenie sau sociale, in general.

Ai o forma de radicalism care poate fi nociva si reactionezi disproportionat, riscand alterarea relatiilor.

Dar se poate si sa suporti presiunea unor conjuncturi exterioare, sa nimeresti in situatii asupra carora nu ai control, sa devii victima unei agresiuni etc. Atentie!

Horoscop Rac, decembrie 2010: Cariera si bani

Turbulentele ating si sectorul muncii: dezordine, presiune, neplaceri cu colegii, lipsa de continuitate in lucru, enervari legate de obiectele de birou, scule, unelte, instrumente.

Din aceasta mare valtoare pot iesi insa si lucruri bune. De regula, provocarile conduc spre progres. Acum, de exemplu, iti poti afirma aptitudinile de bun organizator si iti poti pune in valoare talentele.

Sansele de succes sunt cu atat mai mari cu cat profesia ta este mai aproape de educatie, arta, estetica, lux sau divertisment.

Horoscop Rac, decembrie 2010: Sanatate si echilibru psihic

Luna decembrie 2010 poate fi problematica pentru sanatate. Planetele care tranziteaza casa sanatatii (Marte, Soare, Mercur) fac pe rand cate un aspect distonant cu insusi stapanul casei.

Fereste-te de accidentari si raniri, ai grija de caile respiratorii, inima, ochi si coloana!

In ciuda problemelor cu care te confrunti in relatii sau cariera, ai o buna capacitate de relaxare.

Horoscop Leu, decembrie 2010: Dragoste si cuplu

Nimic nou sub soare in relatia deja existenta – daca ai una.

Lucrurile sunt mai interesante la sectiunea idile, aventuri si noi iubiri. Acolo palpita ceva, iar daca asta este ceea ce iti doresti, go on, este luna ta!

Nu te astepta insa la o poveste de amor dulce si roz! Povestea va fi “condimentata”, naravasa, iar uneori s-ar putea ca situatia sa te depaseasca.

Si inca ceva: nu cheltui peste masura pentru a impresiona! Valoarea esti tu, iar daca celalalt nu vede asta, nu te merita.

Horoscop Leu, decembrie 2010: Cariera si bani

Pentru Lei, decembrie 2010 inseamna munca sub presiune, conflicte de lucru, suparari legate de sarcinile de indeplinit, inconveniente diverse legate de program, ambianta etc.

Profesional, este cea mai nesuferita luna din 2010. Asta, in conditii obisnuite. Dar daca ti-ai propus sa faci ceva extrem de dificil, daca te-ai implicat intr-un proiect complicat si ambitios, care iti reclama toate toata atentia si tot efortul, atunci probabil ca esti pe drumul unei realizari deosebite si merita efortul.

Financiar, cod portocaliu: ai grija de bani, nu risca, nu risipi!

Horoscop Fecioara, decembrie 2010: Dragoste si cuplu

Se intrevede o luna cu evenimente. Apar stimuli exteriori care te incita la actiune sau care, poate, sunt catalizatorul de care aveai nevoie spre a face ceea ar fi trebuit/ai fi vrut sa faci si nu aveai forta sau curajul.

Probabil ca este vorba de niste schimbari, de trecerea la un alt nivel sau, cine stie, la o alta poveste de dragoste…

Sexualitatea este motorul actiunii si motivatia esentiala a deciziilor, in bine sau in rau. Se pare ca logica ta proverbiala este cam inutila acum.

Horoscop Fecioara, decembrie 2010: Cariera si bani

Decembrie 2010 te ajuta sa-ti promovezi imaginea, aptitudinile si talentele. Se pot ivi oportunitati de colaborare neasteptate, dar la fel de bine unele colaborari deja existente pot fi zguduite din temelii.

Munca intelectuala este favorizata, precum si tot ceea ce tine de comunicare, fie ea scrisa ori verbala. Ai sansa la interviuri si negocieri.

Financiar, atata timp cat iti gestionezi inteligent resursele, nu ai de ce sa te plangi. Problemele apar numai daca visezi la chilipiruri sau scheme de imbogatire rapida.

Horoscop Fecioara, decembrie 2010: Sanatate si echilibru psihic

Esti OK. Probabil ca vei avea si tu doza ta de stres (ca toata lumea, de altfel, in decembrie 2010), dar ai o buna rezistenta fizica si un moral destul de bun.

Se poate sa ai parte, totusi, de un anumit disconfort pe perioada cat este Mercur retrograd (10-30 decembrie 2010), dar inconvenientele par a fi minore.

Horoscop Balanta, decembrie 2010: Dragoste si cuplu

Luna decembrie 2010 nu prea promite mari satisfactii. Se poate ca pentru unele Balante sa fie o luna de trairi intense, dar trairile astea au o latura incordata si dramatica, neinscriindu-se nici pe departe in cadrul armonios atat de placut nativilor Balanta.

Prima decada din decembrie 2010 este punctata de provocari si disensiuni, apoi, in decada a doua, stapanul casei cuplului (Marte) are o intalnire de gradul trei cu Pluto, intalnire care poate pune probleme cuplurilor care nu sunt prea bine sudate.

Decada a treia din decembrie 2010 aduce alte contradictii sau o incapacitate de a te situa pe aceeasi lungime de unda cu perechea.

Horoscop Balanta, decembrie 2010: Cariera si bani

Decembrie 2010 este o luna favorabila carierei si indeplinirii sarcinilor de serviciu.

Ai o uimitoare putere de munca, care iti poate aduce succese imediate, dar care te poate ajuta sa progresezi si in viitor. De exemplu, se poate ca acum sa pui bazele unei viitoare afaceri, viitoare colaborari etc.

Apar mereu mici oportunitati, iar conjunctia Jupiter-Uranus din Pesti, aflata in casa muncii, le poate aduce unora dintre Balante ocazii foarte favorabile de realizare si succes.

Se pare ca si financiar stai bine. Cu Venus in casa banilor, veniturile cresc, apar bani din colaborari, beneficiezi de diverse favoruri materiale.

Horoscop Balanta, decembrie 2010: Sanatate si echilibru psihic

Desi Saturn in Balanta de obicei cam slabeste organismul, acest lucru nu te afecteaza atata timp cat ai conjunctia Jupiter-Saturn in casa sanatatii.

Conjunctia Jupiter-Saturn iti da energie si te poate ajuta sa rezolvi probleme legate de sanatate, igiena si infatisare. Atentie, insa: poate da si un comportament inclinat catre excese si o stare de surescitare, de supravoltare.

Se impune un regim de viata cumpatat.

Horoscop Scorpion, decembrie 2010: Dragoste si cuplu

Decembrie 2010 este cea mai favorabila luna a anului. Pentru multi Scorpioni, anul 2010 a fost un an de referinta in plan sentimental, datorita conjunctiei Jupiter-Uranus din casa iubirii si erotismului.

Conjunctia ramane in vigoare in decembrie 2010, iar in plus, Venus este toata luna in Scorpion, in mers direct, perfect valida si apta sa te sustina.

Venus in Scorpion iti accentueaza deschiderea afectiva si puterea de seductie, iar sexul opus devine dintr-o data (daca mai era nevoie) si mai constient de prezenta ta.

Ai toate atuurile in mana. Joaca-le astfel incat sa-ti cladesti fericirea!

Horoscop Scorpion, decembrie 2010: Cariera si bani

Ai multe motive de satisfactie in decembrie 2010, dar nu este sigur ca satisfactiile profesionale se numara printre ele. Se pare ca acum te intereseaza mai mult chestiunile de natura practica, imediata.

Daca eforturile tale ar promite sa determine o crestere a veniturilor, poate ca te-ai mobiliza.

Banii apar si ei, dar nu-ti raman mult timp in buzunare.

De remarcat ce mare forta mentala, putere de concentrare si spirit de patrundere ai acum. Facultatile intelectuale sunt la maximum, lucru de care ar trebui sa profiti.

Horoscop Scorpion, decembrie 2010: Sanatate si echilibru psihic

Luna decembrie 2010 este o perioada care combina in mod interesant focusarea si relaxarea.

In general iti este bine. Venus are grija sa-ti ofere o stare de spirit optimista si cooperanta.

Exista insa unele ganduri care nu-ti dau pace si poate ar fi bine sa stai de vorba cu cineva despre ceea ce te preocupa: cu un psiholog, un astrolog sau un prieten apropiat, cu putere mare de intelegere.

Atentie la drum sau in deplasare!

Horoscop Sagetator, decembrie 2010: Dragoste si cuplu

Ai avut si perioade mai bune… Cea de acum nu este tocmai asa cum ti-ai dori-o, dar nu e cazul sa te ingrijorezi, fiindca nu dureaza prea mult.

Venus, planeta iubirii, este exilata in casa a XII-a, iar Mercur, stapanul casei care se ocupa de viata ta relationala, este retrograd intre 10 si 30 decembrie 2010. Aceste doua configuratii anunta neintelegeri, situari in contratimp, dezamagiri si alte mici neplaceri.

Toate trebuie tratate cu rabdare si cu speranta ca spre Revelion lucrurile se indreapta, iar inceputul noului an te va gasi intr-o dispozitie sentimentala mult mai buna.

Horoscop Sagetator, decembrie 2010: Cariera si bani

Cariera si pozitia sunt in prim-plan in decembrie 2010.

Soarele in Sagetator te pune in evidenta, iti accentueaza ambitia si te ajuta sa-ti valorifici potentialul.

Mercur, care stapaneste nu doar relatiile, ci si statutul socioprofesional, face du-te-vino intre casa banilor si Ascendent, ceea ce arata o preocupare marita atat pentru cariera, cat si pentru eficienta ei materiala.

De fapt, in casa banilor se produce conjunctia Marte-Pluto, semn al unei intense polarizari financiare.

Sunt posibile castiguri, pierderi, eforturi sau dispute pentru bani.

Horoscop Sagetator, decembrie 2010: Sanatate si echilibru psihic

Ai energie si esti in forma, dar echilibrul tau energetic nu este perfect.

Daca lasi garda jos, daca nu te ingrijesti si nu duci o viata cat de cat ordonata, bariera imunitatii poate sa scada. In acest caz, exista un risc de raceli, cistite, anexite, infectii diverse, intoxicatii etc.

Si – ceea ce s-ar putea sa te intereseze la fel de mult – exista si riscul de alterare a armoniei fizice, de aparitie a unor neplaceri legate de frumusete, de felul cum arati.

Horoscop Capricorn, decembrie 2010: Dragoste si cuplu

Decembrie 2010 este o luna complicata, in care s-ar putea sa ai alte prioritati si sa lasi iubirea pe planul doi.

Daca, totusi, se intampla sa te afli in toiul unei povesti de dragoste sau la o raspantie in viata de cuplu, atunci asteapta-te la evolutii importante, poate chiar dramatice. Cu conjunctia Marte-Pluto in Capricorn, tendintele sunt pasionale si dublate de o atitudine transanta, extremista.

Filosofia lunii este “ori la bal, ori la spital”, iar daca nu-ti iei seama, relatia poate sa ajunga “la spital”, ba chiar sa se sfarseasca.

Horoscop Capricorn, decembrie 2010: Cariera si bani

De mult n-ai mai avut atata determinare, atat de multa vointa de a face sa se intample ceea ce ti-ai propus. Faci orice pentru a obtine ceea ce vrei. Dar incordarea este mare si mergi pe un drum pe care orice pas gresit te poate costa.

Mercur, retrograd ori pe punctul de a retrograda in zodia ta, te poate conduce la concluzii sau decizii eronate intre 1 si 18 decembrie 2010, iar comportamentul dur dat de conjunctia Marte-Pluto ar putea fi sanctionat de colaboratori.

Pentru a te mentine in zona de siguranta financiara, ai nevoie de luciditate, realism si multa prudenta.

Horoscop Capricorn, decembrie 2010: Sanatate si echilibru psihic

Tensiune, stres si o accentuata incapacitate de relaxare. Chiar si cand ai senzatia ca te distrezi, incordarea interioara este mare, iar subconstientul rumega tot felul de griji, anxietati sau frustrari.

Indiferent cat de ocupat(a) ai fi, e musai sa-ti faci timp pentru tine. Daca vrei sa nu clachezi.

Horoscop Varsator, decembrie 2010: Dragoste si cuplu

In linii mari, viata de cuplu decurge agreabil in decembrie 2010, cu proiecte comune, distractii, intalniri cu prietenii, iesiri in lume etc.

Intre tine si persoana cu care imparti viata exista o nota de complicitate si camaraderie, iar predispozitia ambilor se indreapta spre veselie si optimism.

Situatia este putin diferita in cazul unei iubiri aparute recent sau a unei legaturi neoficiale. Aici, se ajunge intr-o faza delicata, in care apar temeri, retineri, deziluzii. Relatia bate pasul pe loc, iar unul dintre cei doi poate sa faca chiar un pas inapoi.

Horoscop Varsator, decembrie 2010: Cariera si bani

Decembrie 2010 este o perioada echivoca pentru cariera, in care fie dai piept cu un obstacol ascuns (sau de genul icebergului: o mica parte la vedere, restul “sub apa” ), fie alegi sa mergi pe carari secrete pentru a-ti atinge obiectivele.

In orice caz, ar fi bine sa intaresti aliantele (Venus in casa carierei te ajuta sa o faci) si sa-ti pazesti spatele, fiindca se poate sa existe “binevoitori” care sa te sape din umbra.

Financiar, prognoza este pozitiva, dar prietenia sau implicarea intr-un eveniment social sau de grup te pot costa cam mult.

Horoscop Varsator, decembrie 2010: Sanatate si echilibru psihic

La prima vedere, nu ar parea sa fie vreo problema in decembrie 2010. Soarele in Sagetator iti da energie, Saturn in Balanta iti da rezistenta.

Numai ca ii ai pe Marte si Pluto in casa pericolelor ascunse, asa ca exista un risc de criza, de accident sau incident.

Si, cum casa sanatatii e in stapanirea Lunii, iar in decembrie 2010 avem o eclipsa de Luna, recomandarea este: mare prudenta!

Horoscop Pesti, decembrie 2010: Dragoste si cuplu

Gandurile ti se indreapta catre cineva de departe, faci o calatorie in doi sau una cu scop amoros.

Lucrurile devin foarte interesante daca te implici impreuna cu persoana iubita intr-un proiect comun, mai ales daca are legatura cu studiul, cultura sau spiritualitatea.

Cu toate astea, nu ai cine stie ce satisfactii pe taram strict sentimental. Exista destule ezitari, retineri, puncte de vedere divergente, vizibile mai ales in a doua parte a lunii decembrie 2010. Incearca sa faci din ele un factor de incitare si nu unul de separare!

Horoscop Pesti, decembrie 2010: Cariera si bani

Continui sa fii pe val, chiar pe creasta valului!

Energia conjunctiei Jupiter-Uranus din Pesti iti aduce oportunitati de extindere, dezvoltare, schimbare in bine, iar energia Soarelui aflat in casa carierei te propulseaza inainte.

Decembrie 2010 este o luna de succes, iar acum proiectele tale, daca sunt bine tintite, pot face pasi mari inainte. Unul dintre ele poate fi legat de reluarea unei colaborari sau readuce in discutie o propunere de colaborare mai veche. Analizeaza cu atentie conditiile!

Financiar, este bine. Evident ca succesul atrage si bani!

Horoscop Pesti, decembrie 2010: Sanatate si echilibru psihic

Esti in forma. Cum ai putea fi altfel, cand conjunctia Jupiter-Uranus te alimenteaza cu tone de energie?

Singurul inconvenient este ca prea multa energie iti poate crea o stare de febrilitate, de surescitare, vecina buna cu stresul.

Daca este asa, trebuie sa iei masuri pentru consumarea surplusului de energie, iar metoda cea mai sigura de a scapa de ea este o activitate fizica intensa si sustinuta. Daca nu toata luna decembrie 2010, macar in decada a doua, care este cea mai tumultoasa…


Si-au lasat amprenta↓


This Article Has 26 Comments
  1. addicted says:

    @Carmen: Da. Cea mai loaia, cea mai sufletista, cea mai .. strasata din pacate. laughing

Leave a Reply

Your email address will not be published.