Fave PROMO.

Ignorance is bliss

Urăsc reclamele româneşti, sunt plictisitoare şi sincer pe mine una nu mă FAC sau să CUMPĂR vreo ceva. Vreau să aud şi eu o reclamă românească şi să spun ” wow ” , nu „uite vaca Fulga. hi haa haa”.

Cum mi-s fan Discovery Channel/s urmăresc cu interes şi reclamele lor şi am dat desigur de una care-mi place în mod expres, ceea ce zice .. zice pe bune iar melodia de pe fundal e superbă!

YouTube previzualizare imagini


Si-au lasat amprenta↓


This Article Has 7 Comments
 1. Nu-mi plac reclamele în general, indiferent dacă sunt românești sau nu. Într-adevăr, la reclame sunt atentă la ce muzică au ales…nu știu de ce asta îmi atrage atenția dar mai bine așa decât să mă las influențată să cumpăr mai știu eu ce tâmpenie. happy
  Petrecere frumoasă diseară big hug

 2. addicted spune:

  @Roxana Călinescu: Si eu mi-s cu urechile ciulite la melodii, am dat de multe piese faine anul asta pe care le auzeam la reclame!
  Multumesc frumos, la fel. big hug

 3. Mihaela spune:

  E superba reclama asta, eu si prietenul meu suntem innebuniti dupa ea. Discovery face cateva reclame foarte frumoase si mai ales, emotionante.

 4. addicted spune:

  @Mihaela: De aia si spuneam ca le urmaresc pentru ca stiu cat sunt de grozave … Si prietenul meu e innebunit dupa reclama sau mai mult dupa piesa de pe fundal si pentru el am tot cautat un .mp3 ,ma gandeam ca e mai lunga, insa e la fel de scurta dar ah faina si linistitoare.

 5. Delia spune:

  Api no sisule, zi tu amu’.. nu-i adevărat şe zişe în filmuleţu’ ăsta ?

 6. addicted spune:

  @Delia: Zâşi pi buni, nu contiesc. laughing

 7. Glappy spune:

  Exact asta spun si eu, daca faci o reclama trebuie sa incerci sa-l atragi pe cumparator,nu sa-l faci sa schimbe canalul.Reclama asta este o opera de arta si si-a indeplinit si scopul.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *