Cele 5 zodii norocoase ale anului 2011

A venit anul am revin şi eu cu vechea ” obsesie “. tongue

“Din punct de vedere astrologic, anul 2011 se pare ca nu va fi atat de tumultos si surprinzator ca 2010, iar evenimentele care il traverseaza se anunta a fi mai putin bulversante decat cele ale lui 2010. Fara exceptie, toate zodiile vor fi supuse dezvoltarii si evolutiei. Planurile si actiunile care se initiaza in primavara au sanse mari de a fi concretizate si puse in practica in lunile ulterioare. Primele luni ale anului vor fi luni linistite, luni in care zodiile trebuie sa accepte provocarile si sa faca fata propriei vieti. Reorientarea catre sine este inevitabila pentru multe dintre zodii.

Taur – Taurii se vor numara printre cele mai norocoase zodii ale lui 2011 si vor avea parte de un an prolific din mai toate punctele de vedere. In ciuda crizei ale carei efecte nu se vor atenua definitiv nici in 2011, Taurul reuseste sa isi gestioneze eficient veniturile si sa faca rost de surse suplimentare de bani. Investitiile lui sunt cu noroc, afacerile sunt inspirate si de bun augur. Chiar si pentru Taurii care lucreaza intr-un domeniu mai putin spectaculos, imbunatatirea situatiei materiale si a statutului social va fi posibila.

Conjuctura lui Uranus cu Jupiter aduce in viata sentimentala a Taurului incredere, usurinta in exprimarea sentimentelor, dar si multa sansa si imprejurari favorabile. Mai ales pentru Taurii singuri… Taurii singuri fie se reintorc la o iubire din trecut, fie se desprind definitiv de trecut si pun bazele unei noi relatii.

Rac – 2011 se anunta a fi un an grozav si pentru nativii din Rac. In cariera, apar la orizont noi posibilitati, iar norocul va fi de partea acestor nativi, asigurandu-se ca munca le va fi rasplatita, iar recompensele vor fi pe masura eforturilor depuse. Indiferent de varsta sau locatie, schimbarile pentru Rac vin in 2011 mai ales pe plan profesional. Multi dintre Raci au in vederea posibilitatea reorientarii profesionale, iar deciziile pe care le vor lua din acest punct de vedere vor fi inspirate, de bun augur pentru evolutia viitoare a carierei lor.

Alti Raci isi vor schimba locul de munca pentru unul mai bun sau pentru unul care le aduce mai multa satisfactie interioara si pecuniara. Unii au in vedere chiar mutarea si stabilirea in strainatate. Proiecte noi sunt initiate, iar Racii vor fi nevoiti sa faca fata unor noi solicitari, noi functii, noi responsabilitati. Racii vor fi nevoiti sa faca fata adaptarii la un nou mediu de lucru. La sfarsitul lui Mai ii paste insa o perioada de pesimism si negativism pe care vor trebui o infrunte pentru a se bucura cum se cuvine de binefacerile lui 2011. Pe plan sentimental, Racii implicatii intr-o relatie vor fi nevoiti sa ia unele decizii importante. Cei care isi doresc relatii stabile si de lunga durata pot profita de sansele pe care le pune la bataie vara lui 2011. Vor fi destule!

Peşti – In 2011, destinul nativilor din Pesti va sta sub semnul sansei si al reusitei. Multe din proiectele pe care Pestii si le-au propus pentru anul 2010 prind contur in 2011. Pestii au in vedere unele decizii legate mai ales de schimbarea domiciliului sau de achizitionarea unei proprietati, a unei masini, a unei noi locuinte, etc. Aceste schimbari se vor dovedi in timp a fi niste investitii excelente. Pestii care doresc sa intre intr-un parteneriat de afaceri sau se afla pur si simplu in cautarea unui loc de munca sunt sfatuiti sa isi asculte instinctele si sa profite de oportunitatile aduse in special de toamna lui 2011.

Daca sunt depasite dificultatile materiale de la inceputul anului, per ansamblu, anul 2011 va fi unul lipsit de primejdii pentru nativii din Pesti. Situatia financiara a Pestilor va cunoste o ascensiune fulminanta mai ales catre sfarsitului anului. Relatiile familiale evolueaza frumos si sanatos, fara conflicte majore. Casatoria bate la usa in 2011 pentru Pestii implicati intr-o relatie de lunga durata. Intalniri si tatonari frecvente sunt rezervate pentru Pestii singuri mai ales in a doua jumatate a anului.

Balanţă – Balanta poate fi si ea inclusa pe lista acelor zodii care vor avea parte de un benefic si revigorant an 2011. Circumstantele favorabile se imprima asupra multor activitati pe care le initiaza Balanta, iar sansa va face astfel incat perioadele dificile ale lui 2010 sa fie uitate cu usurinta. 2011 va fi un an de o importanta cruciala pentru fericirea viitoare a Balantei. Va fi un an-punte, un an al evenimentelor, un an excelent mai ales din punct de vedere relational si social. Gratie sosirii lui Saturn in semnul Balantei, aceasta zodie nu va intampina probleme majore de sanatate, iar cele existente se vor imblanzi simtitor.

La locul de munca, Balanta se bucura de relatii armonioase cu colegii, iar asocierile cu anumiti parteneri se dovedesc a fi fructuoase. Detaliile si chestiunile legale prezinta o importanta deosebita in 2011 asa ca nu le trece cu vederea. Calatoriile devin o prioritate pentru Balanta in 2011 si multe dintre acestea sunt experiente revelatorii, avand ca rezultat final progresul spiritual al Balantei si echilibrul interior. Sentimentele Balantei sunt intense, iar circumstantele pe masura lor. Balanta atrage in jurul sau, cu o mai mare usurinta decat de obicei, oameni interesanti, persoane aflate pe aceeasi lungime de unda. Cu una din aceste persoane se va infiripa o idila, cu sanse mari ca aceasta idila sa se transforme intr-o relatie pe termen lung. Odata trecuta luna Mai, ideea de casatorie apare in planurile de viitor ale multora dintre Balantele necasatorite.

Vărsător Chiar daca de multe ori Varsatorii sunt inclusi printre cele mai ghinioniste zodii ale horoscopului, 2011 nu va fi deloc un an ghinionist si rau pentru acestia. Din contra… 2011 sta sub semnul norocului si al prosperitatii pentru multi dintre Varsatori. Anul care vine aduce vitalitate, energie pozitiva si optimism pentru Varsator. Influentele lui Venus si ale Soarelui sunt resimtite la nivel individual prin dorinta acestuia de a aduce mai multe bucurii si realizari in orice aspect al vietii sale. Din punct de vedere astrologic, Varsatorul incheie un ciclu al existentei sale. Acest lucru ii permite sa stabilizeze situatiile nesigure si sa le clarifice pe cele ambigue.
Varsatorul va beneficia de aprecierea si recunostinta superiorilor pe termen lung. Problemele financiare aduse de 2010 par a-si gasi rezolvare fara eforturi prea mari din partea Varsatorului si se va bucura de ceva ajutor extern. Multi dintre Varsatori au in vedere mutarea intr-o alta locuinta, cu un nou partener de viata, iar o parte dintre Varsatori avanseaza pe scara profesionala. Presiunea si tensiunea vor fi singurele neajunsuri care il impiedica pe Varsator sa profite de sansele excelente pe care i le pune la dispozitie 2011. Invata sa te debarasezi de ele!

Relatiile incepute la sfarsitul lui 2010 vor evolua armonios in 2011. Inceputuri promitatoare de relatii se anunta pentru Varsatorii singuri mai ales in al treilea trimestru al anului, insa nu numai… Initiativa si curajul nu trebuie sa le lipseasca Varsatorilor singuri caci iubirea va veni pe caile cele mai ciudate si indepartate. Este important sa se lase pe mana instinctelor. Este posibil sa-si gaseasca un partener de o alta nationalitate decat ei. Daca sunt implicati intr-o relatie, este important sa nu ia decizii drastice mai devreme de luna iulie. ”

sursa

Noi restul… ne facem SINGURI norocul smug


Si-au lasat amprenta↓


This Article Has 14 Comments
 1. Paul says:

  oo..suna bine smug ..cu toate ca nu am planuri de casatorie rolling on the floor…dar sunt sigur ca va fi un an bun pentru TOTI! smug

 2. Delia says:

  Aoleu, ce zice la mine… laughing

 3. addicted says:

  @Delia: I know!! Mai ales la partea sentimentala tongue
  @Paul: Poate ai sa fii cerut laughing

 4. Ce bine ma simt ca sunt printre cele 5 batting eyelashes

 5. Florin says:

  No really? or was the part about Aries so bad… that you kind of left it out?

 6. addicted says:

  @Florin: Neah!! Toate cele 7 ramase sunt ” de jale ” !! laughing

 7. addicted says:

  @Florin: Stai pe aproape ca intr-una din zilele astea voi pune un post cu predictiile pentru toate zodiile deci si pentru cele mai putin norocoase. happy

 8. A dreamer says:

  ah dear, ce bine suna strainatatea si job-ul, chiar daca exista cuvantul “eforturi”!
  de-ar fi asa sigh

 9. Lusio says:

  “Alti Raci isi vor schimba locul de munca pentru unul mai bun sau pentru unul care le aduce mai multa satisfactie interioara si pecuniara. Unii au in vedere chiar mutarea si stabilirea in strainatate.” – upsssy

  “La sfarsitul lui Mai ii paste insa o perioada de pesimism si negativism pe care vor trebui o infrunte” – Ma asteptam la ea deja..

 10. addicted says:

  @Lusio: Deci.. va trebui sa o INFRUNTI daca apare. happy

 11. Diana says:

  Aşa, s-o ducă bine fratele meu şi eu pe lângă el. :lol:

Leave a Reply

Your email address will not be published.