Quote of the Day

No and Yes are short words which need long thoughts. Most of the troubles in life are the result of saying YES too Soon and NO too Late!


Si-au lasat amprenta↓


This Article Has 10 Comments
 1. Rux spune:

  Of, cat de adevarat! Pupici

 2. Rox spune:

  bai, esti plina de intelepciuni de astea! mai ai? da share, maica, nu de alta, dar poate asa nu se creaza minunea aia cu… „too late” happy

 3. Viorel spune:

  Hmm YES or maybe NO ? happy

 4. Lusio spune:

  Pe zi ce trece parca devin tot mai satul de citate/de sfaturi/de vorbe de „la cunoscatori de, de toate”

  Si asta am zis-o la modul general.. nu implicandu-te DOAR pe tine.

  Cateodata stiu atat de multe incat atunci cand cunosc o alta persoana si imi povesteste cate ceva sau da un sfat anume deja am in cap „Stiu deja.. Le-am mai auzit deja” si iti vine sa-ti dai ochii peste cap.

  Nu stiu de ce.. dar din pacate din ce in ce mai multe imi devin clisee. Si sunt ceva repetitiv.. ce apar in fiecare viata a unei persoane. Te-ai nascut ? Sigur vei intalni SI TU cateva… si tot asa.. all over again.

  • addicted spune:

   Eu astea nu le zic direct, nu sunt sfaturi ,sunt doar chestii ce reflecta viata, sunt chestii care spun pe bune, nu indrum/a pe nimeni sa faca nimic. De sfaturi si de clisee sunt si eu satula dar daca altceva omul nu iti poate oferi decat clisee? Daca nu spune nimic, nu e bine, daca spune ceva, iar nu e bine pentru ca le-am mai auzit si suntem satui si toooot asa.
   Eu am decis sa ascult omul, sa-mi spuna ce are de zis si apoi culeg eu ce consider ca pot aplica sau nu.

 5. […] Marele premiu – Pentru că-mi place : Grapefruits , Alina, Nice,Zuzu,Diana 2. Blog literar (cu trei secţiuni: critică, jurnal, creaţie) : Cristian , […]

 6. corcodusa spune:

  Cat se poate de adevarat…

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *