Wish [ 2 ]

I wish things were better …

via


Si-au lasat amprenta↓


This Article Has 5 Comments
 1. Mihaela spune:

  Asa fac eu mereu. Ma gandesc la diverse lucruri, le intorc pe toate fetele, pana ajung sa ma ingrijoresc serios. Trebuie sa reusesc sa fiu mai relaxata, sa nu ma mai stresez atat.

 2. addicted spune:

  @Mihaela: Daca reusesti sa-mi spui si mie cum ai reusit pentru ca eu am facut din asta un hobby. M-am saturat sa vad doar partile rele a lucrurilor si sa ma ingrijorez degeaba mai ales din nimicuri!

 3. Lusio spune:

  Nu zic ca-s mai breaz.. poate si eu le fac. Dar acum vorbesc de sexul opus.

  Sunt scos din minti cateodata cand vad ca se vad doar partile rele.. cand chiar exista si bune si chiar mai mult bune decat rele straight face Ce e rau de multe ori strica si binele.. la voi parca exista o mare tendinta de a analiza mai mutl ce-i bad.. si desi sunt altele bune voi tot ce-i bad (mai mult sau mai putin) bagati in fatza.

 4. Str3n6arizza spune:

  De cate ori simt ca „I am over thinking” il mai gandesc odata si apoi il pun pe blog! Asta ma linisteste, si in plus invat ceva si din parerile celorlalti happy

  Apropo, ma bucura enorm sa ma vad la tine pe blogroll! Multumesc!

 5. addicted spune:

  @Lusio: Raul atrage mai mult rau ..se stie. Da femeile gandesc si rasgandesc fiecare lucru de N ori si-l intorc pe o parte si pe alta, le analizeaza si le intensifica din pacate!
  La mine e faptul ca de mai bine de un an se tin belele crunt si ma refer mai mult la sanatate de care nu am parte , nu asa cum ar trebui la varsta mea! + parintii + .. multe altele pentru care nu m-am / ma stresez aiurea. + da, chestii ce-au solutii dar astea mai mari le acapareaza pe astea mici carora ajung sa nu le mai dau importanta.
  @Str3n6arizza: Prietenii offline si parerile lor pot face mai mult/e decat crezi/credem, uneori mai multe decat fac cei din viata ” reala „. happy
  Si eu ma bucur ca te afli aici la indemana mea si ca-s acolo pe-aproape la/de tine!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *