De (ne)crezut!

Cred c-am să-i îmbolnăvesc pe cei din jurul meu cu ” mi-e silă de sistemul medical din România! ” dar măcar am dreptate, am mii de motive să-mi fie silă şi să tot REPET!

Cum dom`le să îţi faci programare pentru o ecografie cu o săptămână înainte, că deh lista e full, să vii la ora fixată de la 200 km, să stai la coadă şi abia după 30minute să iasă cineva şi să-ţi spună în sictir ” Doamna doctoriţă este plecată până vineri, reveniţi atunci la aceeaşi oră vă rugăm “. Pai oameni buni, ANUNŢAŢI-i pe cei care au programări, chiar de-i vorba de 20 persoane sau doar de 3, ca să ştie săracii să nu vină de la mama naibii ,să nu consume benzina sau motorină (  nu-s tocmai ieftine ) pentru a-şi lua ţeapă!!! Nu-i tocmai o plăcere pentru o viitoare mămică să se plimbe atâta pe drum, nu-i tocmai ok să stea în stres ,oare chiar trebuie să vi se spună ca să realizaţi? Tâmpiţilor, mi-e silă de voi şi de indiferenţa voastră !!!!!!!!


Si-au lasat amprenta↓


This Article Has 21 Comments
 1. Glappy says:

  Imi place ca in Romania se comenteaza ca salariile sunt mici,dar calitatea e pe masura salariilor.Mai intai demonstreaza ca esti bun si om cu bun simt ,si abia dupa poti sa comentezi.

  • addicted says:

   Exact!
   Eu am intalnit si medici de nota 10 si-i recomandam cu drag, medici ce nu stiu ce-i aia spaga si medici care stau la cabinet pana noaptea tarziu cand termina toti medicii .. Pentru astia tot respectul dar pentru cei care asculta muzica toata ziua la casti, care nu te tin la curent cu nimic, care nu te anunta in caz ca se intampla ceva .. toata flegma din lume!!!

 2. cristishady says:

  Clasic ..
  edit: Trebuiesc salarii mai mari, pentru ca se va intampla ca in invatamant: profesorii buni pleaca la capsuni, iar in scoli raman toti desteptii care abia isi iau examenele.
  Iar medicii buni pleaca afara, unde au cautare, si aici raman toti cascatii si milogii.
  Ce mi-e ca ma duc intr-un spital, ce mi-e ca ma aduc in mijlocul cersetorilor.

 3. Lusio says:

  Si nici n-o sa fie mai bine pe viitor.

  Si-acum Delia ar sari cu: Fugi la privat! hee hee

 4. florin says:

  Nu am vazut in nicio alta meserie indiferenta si aroganta mai mare ca la medici.Au niste privri si o atitudine de rahat…asta e Romania.

 5. Mihaela says:

  Eu din fericire n-am avut de patit din astea, dar nici n-am avut prea mult de stat pe la doctori. Mi-ar fi groaza, oricum.

 6. Baby R. says:

  astia ar trebui chinuiti… big grin

 7. Creve says:

  încă te mai șochează România?

 8. Diana says:

  In privinta articolului, ai dreptate. Sistemul e varza. Indiferent ce urgenta a avut medicul, programatii trebuiau anuntati. Chestia asta tine de bun simt si de respect. Iar daca ea n-a avut timp… trebuia s-o faca asistenta, ca oricum alta treaba n-are cat lipseste doctorul. Anyway… nu-mi place ca se cam generalizeaza in comentarii. Multa lume habar n-are despre ce vorbeste. E usor sa judeci asa… stand frumos in fotoliu si in fata monitorului.

  • addicted says:

   Stii cum e!? Eu zic din ce vad d`aia am si spus c`am vazut SI doctori de nota 10, care stau peste program pentru a-si termina pacientii etc. Din pacate pentru mine, trec prea des pe la doctori si majoritatea nu-mi merita respectul si rabdarea.

 9. Diana says:

  Am inteles ce-ai vrut tu sa spui, nu comentariile tale m-au deranjat. happy

Leave a Reply

Your email address will not be published.