Autostopul

Zic din prima că nu recomand , prefer să aştept N ore un microbuz, autobuz etc. decât să mă urc în maşină cu un necunoscut … Lăsând ” fobiile ” mele deoparte ,mi-am adus aminte zilele trecute de-o întâmplare reală petrecută în Mexic!

Se făcea că .. un tip întindea suav degetul pe o stradă, adică făcea autostopul, într-o noapte neagră şi în mijlocul unei furtuni puternice. Trecea timpul şi nici o maşină pe drum, şi furtuna făcea să nu vadă 2 păşi în faţa lui.
La un moment dat apare o maşină şi se opreşte în dreptul lui. Tipul, fără să analizeze mult situaţia, se urcă în maşină.
Numa bine că după ce închide uşa şi se uită spre cel de la volan, nu vede pe nimeni.. Maşina se porneşte uşor, tipul deja îngrozit stătea lipit de scaun.. Apare o curbă.. tipul începe să se roage în gând să scape cu viatza, exact când intră maşina în curbă, apare o mână prin geam şi roteşte volanul.
Tipul, deja paralizat de groază, vede cum de fiecare dată când apare o curbă, mâna apare prin geam şi roteşte volanul.
La un moment dat, îşi face tipul curaj şi o tuleşte din maşină, alergând către cel mai apropriat oraş.
Ajunge într-un bar, şi ud şi înspăimântat cere 2 pahare de tequila şi începe să povestească experienţa teribilă prin care a trecut. Toţi rămân pe gânduri când îşi dau seamă că tipul plânge şi nu era beat!

După o juma de oră, alţi doi tipi intră în bar, şi unul îi zice celuilalt:
– Hei, Pepe, uite-l pe tâmpitul care s-a urcat în maşină când noi o împingeam!


Si-au lasat amprenta↓


This Article Has 16 Comments
  1. Diana spune:

    rolling on the floor)) Tocmai ma pregateam sa zic cum cred eu ca e adevarata povestea si cum nu suntem singuri in Univers. laughing

  2. Creve spune:

    Și eu susțin că nu suntem singuri în univers, numai că ceilalți ce treabă ar avea cu o planetă ca asta? laughing)) Planetă care oricum merge spre autodistrugere. Ce rost ar avea un univers atât de mare în care să existe doar Terra populată? laughing)

  3. Diana spune:

    Chiar citeam undeva ca planeta noastra e cea mai varza la nivel de evolutie. Si uite asa m-am ambitionat sa contribui la evolutia ei. Oricum e o norocoasa ca are o persoana ca mine.laughing)

    • addicted spune:

      Ar trebui totusi sa o lipsim de cativa oameni , de nu s-ar pedepsi uciderea speciei multi ar sari sa inlature smecherii care o distrug si desigur parlamentarii. laughing

  4. Mihaela spune:

    Ma gandeam eu ca impingeau aia masina. laughing

  5. Iulia C spune:

    rolling on the floor)))))))) de unde naiba le gasesti? laughing

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *