Inedit .. sau stupid?

Dragilor, vor apărea în curând parfumurile la PET. Gianluca Luca, reprezentantul în România al unei firme de profil a declarat: “Văzând succesul pe care îl au berile la pet, vom scoate curând pe piaţă şi petul pentru parfumuri. Sexul slab – deşi mie personal îmi place sexul plinuţ, dar asta e altă discuţie – va găsi parfumuri la preţuri accesibile. Ştim că România este o ţară unde la toţi vă pute, aşa că de-acum nu veţi mai avea nici o scuză.

DAR ar fi nedrept ca oferta la pet să fie doar pentru sexul slab, iar sexul gras – de la bere, să nu se aleagă cu nimic. Astfel, dacă vrei să ai un aer proaspăt de intelectual, poţi lua Calvin Micu Klein. Pentru cei care vor să mai înmoaie din mirosul de borală de pe haine, este recomandat putătorul Vărsace.

Aşadar oameni buni, în curând vom vedea pe rafturi promoţii de genul: “Plăteşti 2L de Ia-mă şi miroase-mă şi primeşti 2,5L”.  thumbs up not!

Da, da , e doar un pamflet deşi în România ooorice este posibil!!


Si-au lasat amprenta↓


This Article Has 7 Comments
 1. Creve says:

  băi pamflet pamflet dar tu ai o imaginație bolnavă laughing) 2,5L? laughing) mai mult de 400 ml de apă de parfum n-am văzut laughing)

 2. Pai daca e cu 2,5 L e chiar de clatit corpu cu el laughing

  Ceva gen sampon in cap laughing

  Normal ca are succes berea la pet caci E MULTA SI IEFTINA laughing.. Ultima oara cand am luat un Becks LA CUTIE era vreo 4 lei laughing Bucegi la 2,5 L parca-i 5 sau 6 laughing

 3. Diana says:

  Ce porcărie de parfum poți găsi la pet? laughing
  Nu degeaba se pun în sticlă, pentru că altfel își pierde parfumul calitățile.

  Sau scot ca la bere pet din ăla special?
  Pentru unii nu mai bine dau direct bere, că tot a aia put. rolling on the floor

  Noroc că am dat click pe link și am văzut că e la mișto. big grin

Leave a Reply

Your email address will not be published.