Boţii mă adoră!

Pe mine şi pe Pavel clar ne iubesc pentru că altfel nu-mi explic de ce eu mi-s spamată zilnic de peste 1000 de boţi. Săracul meu Akismet nici el nu mai face faţă şi desigur îmi mai pune şi câteva comentarii normale în spam, nu le mai filtrează că deh e şi el sătul!

Daţi-mi vă rog alte soluţii, le voi primi cu mare drag!!! Până atunci, comentariile vor fi puse la moderare dar le voi aproba imediat ce ajung.


Si-au lasat amprenta↓


This Article Has 12 Comments
 1. 2muraturi says:

  poate ai ceva pe server happy

 2. Cosmin says:

  http://wordpress.org/extend/plugins/ntzantispam/ …facut de un roman.

  N-am mai avut probleme cu spam-urile, din cand in cand mai ajunge cate un comentariu ok prim spam, dar asta din cauza Askimet-ului. Give it a try, si spune-mi daca te-a rezolvat laughing

 3. Creve says:

  cum 1000 pe zi? surprise eu am în akismet vreo 1200 în 3 ani și ceva laughing)

  • addicted says:

   Cute. Eu il am de 3 luni si uite: Akismet has protected your site from 34,945 spam comments already. rolling on the floor Dar am rezolvat problema thanks to ntz antispam. happy

 4. Roxy's blog says:

  foloseste NtzAntispam ca plugin..e super bunhappy

 5. cristishady says:

  vorbind din experienta, odata cu traficul si PR apar si spammerii, de aia m-am ferit ca pe blogul personal sa fac ravagii, si totusi nu sunt ferit nici acolo de “baietei” pusi pe facut backlinkuri.
  Uneori gasesc si eu sute de comentarii spam, ce sa mai sortez din ele?
  Oricum, cand am parte de unii insistenti pe vreun site le banez ip-urile din ftp, si bye bye, sunt uneori niste insi care te exaspereaza.

  • addicted says:

   Stiu ca poti fi si persoane ce n-au ce face insa de data asta era clar de la Akismet ,cum il pun cum vin claie gramada, cum il scot .. cum e gata, liniste si pace!

 6. cristishady says:

  Ei nu dau comentariile manual, iau liste de site-uri, le baga in programe gen seonuke si dii calutule. Problema unora este ca insista in prostie, ma rog, asa e cand kinderii ajung “webmasteri”

Leave a Reply

Your email address will not be published.